Hyppää pääsisältöön

Lordi valitsi UMK-suosikkinsa – mimmienergiaa viisuihin

Tänään lauantaina 27. helmikuuta valitaan Suomen viisuedustaja TV2:lla.

Vuonna 2002 perustettu helsinkiläisyhtye Barbe-Q-Barbies kilpailee tänään UMK-finaalissa kappaleella Let Me Out. Kisan ainoa rokkibändi luottaa vankkaan esiintymiskokemukseen ja mimmienergiaan.

Barbe-Q-Barbies -yhtyeen laulaja Niki on innoissaan UMK-finaalista. Hän on erityisen onnellinen siitä, että Lordi kannustaa bändiä Youtube-videolla.

- Tosi hyvin menee, mutta jännittää tietysti. Aivan mahtavaa, että Lordi tukee. Myös Andy McCoy on meidän takana, koska me ollaan kisan ainoa rokkibändi, nämä rokkimiehet haluavat olla meidän takana, Niki kommentoi YleX:lle.

Lordin viisuvoitosta tulee tänä vuonna 10 vuotta. Viime vuonna Euroviisuihin mentiin punkin voimin, kun Pertti Kurikan Nimipäivät edusti Suomea.

- Suomalaiset ovat rokkikansaa. Nyt on taas se aika, että voidaan lähettää rokkia maailmalle. Katsotaan, tehdäänkö lordit.

Barbe-Q-Barbies uskoo, että yhtyeen biisiä voivat kuunnella muutkin kuin rokkarit. Aiemminkin ulkomailla keikkaillut yhtye haluaisi viedä maailmalle naisenergiaa.

- Meidän viesti on se, että naisetkin voivat rokata. Haluamme edustaa Suomea parhaalla mahdollisella tavalla, jos päästään viisuihin.

Uuden Musiikin Kilpailun finaali esitetään tänään klo 21 Yle TV2:lla. Finalistit ovat Cristal Snow, Stella Christine, Annica Milán & Kimmo Blom, Eini, Barbe-Q-Barbies, Tuuli Okkonen, Sandhja, Saara Aalto ja Mikael Saari. Äänestä suosikkiasi lähetyksen aikana. Lähetyksen erikoisvieraana esiintyvät Pertti Kurikan Nimipäivät ja Lordi.

Lue myös:

UMK-finaalin altavastaaja Stella Christine ei luota viisukliseisiin: En ikinä lähtisi bikinilinjalle

Mitä tapahtuu, kun kanadalainen ysäriräppäri Snow kohtaa Cristal Snow’n? Tämä on pakko kuunnella

Cristal Snow ja Sandhja nousivat suosikeiksi Uuden Musiikin Kilpailun esikatselussa