Hyppää pääsisältöön

Cristal Snow palaa heti UMK-pettymyksen jälkeen radioon – tästä tulee mielenkiintoinen show

Cristal Snow antoi kaikkensa UMK-finaalissa, mutta se ei tällä kertaa riittänyt viisupaikkaan asti. Love Is Blind -kappaleellaan hienon esityksen tehnyt Snow ei peittele pettymystään, kun hän palaa YleX:n taajuudelle tänään sunnuntaina klo 17.

Cristal Snow // Kuva: UMK/Yle

Cristal Snow palaa YleX:n Supersunnuntaihin heti Uuden Musiikin Kilpailun jälkeen yhdessä Womma Seppälän kanssa. Snow aikoo puhua suunsa puhtaaksi, kertoa avoimesti pettymyksestään, itkeä ja nauraa. Eli olla oma itsensä.

- Oli iso haave tulla voittajana takaisin, mutta se ei toteutunut. Oli mun oma idea tulla heti UMK-finaalin jälkeen takaisin töihin tapahtui mitä tahansa, koska haluan tehdä elämänmakuista radiota mitään peittelemättä. Olen nyt sielu levällään uuden juontoparin kanssa, Snow kommentoi.

Kuuntele Supersunnuntai sunnuntaisin klo 17–20.

Lue myös:

Tässä on Suomen euroviisuedustaja 2016

Mitä tapahtuu, kun kanadalainen ysäriräppäri Snow kohtaa Cristal Snow’n? Tämä on pakko kuunnella

Cristal Snow ja Sandhja nousivat suosikeiksi Uuden Musiikin Kilpailun esikatselussa