Hyppää pääsisältöön

Konstantinos “Forg1ven” Tzortziou joutuu jättämään ammattilaisuransa armeijan takia - katso koskettava video

League of Legends on yksi maailman pelatuimmista ja seuratuimmista peleistä
League of Legends on noussut yhdeksi maailman suurimmaksi eUrheilupeliksi. League of Legends on yksi maailman pelatuimmista ja seuratuimmista peleistä Kuva: ESL / eslgaming.com / H.Kristiansson esl

Kreikkalainen League of Legends -peliä ammatikseen pelaava Konstantinos “Forg1ven” Tzortziou on kutsuttu Kreikan armeijan riveihin.

Tzortziou aloittaa palveluksensa maaliskuussa ja joutuu siksi jättämään väliin kuluvan LCS-kauden. Asepalveluksen minimipituus Kreikassa on yhdeksän kuukautta ja Suomen tavoin Kreikassa noudatetaan yleistä asevelvollisuutta.

League of Legends on noussut yhdeksi suurimmista elektronisen urheilun peleistä viimeisten vuosien aikana. Yleisesti paikkaa pelin korkeimmassa liigassa pidetään noin miljoonan dollarin arvoisena. Pelaajien vuosiansiot nousevat helposti yli 100 000 dollarin ja huippupelaajien palkat ovat noin 250 000 dollaria vuodessa.

Tieto armeijaan siirtymisestä tuli koskettavalla videolla, jolla Tzortziou jättää haikeita jäähyväisiä rakastamalleen pelille ja faneilleen.

Tzortziouta voi myös tukea allekirjoittamalla adressin.