Hyppää pääsisältöön

Orange Is The New Black antoi esimakua uudesta kaudesta Oscar-hengessä – katso teaseri

Netflixin suosikkisarjan neljäs kausi saa ensi-iltansa kesäkuussa.

Orange Is The New Black -fanien odotus palkitaan ensi kesänä, kun sarjan neloskausi ilmestyy Netflixiin. Sarja tarjosi Oscareiden alla kurkistuksen tulevaan lyhyellä ja ytimekkäällä teaserilla. Elokuvagaalan tapaan teaserissa painotetaan lahjakkuutta, omaperäisyyttä ja huumorintajua: samoja ominaisuuksia, joilla myös Orange Is The New Blackia on luonnehdittu.

Kolmas kausi jätti sarjan asetelman jännittäväksi. Suosikkihahmo Alex Vause kohtasi viimeisen jakson viime minuuteilla vanhan vihollisensa. Tarkkasilmäisimmät voivat kuitenkin bongata Alexin teaserista, joten luultavasti nainen säästyy pahimmalta kohtalolta.

Muita juonipaljastuksia teaseri ei katsojalle tarjoa. Lyhyt videopätkä kuitenkin vaikuttaa aivan yhtä nopeatempoiselta ja vauhdikkaalta kuin aikaisemmatkin kaudet.

Lue myös:

Kaikki puhuvat alkuperäissarjoista – mutta miksi ne ovat niin suosittuja?

Naisvankilasta punaiselle matolle – näin upeilta Orange Is The New Black -tähdet näyttävät ilman univormuja Näitä upeita Orange Is The New Black -kuvia ei olisi saanut ottaa – fani livahti sarjan autiolle kuvauspaikalle