Hyppää pääsisältöön

Uskossa olevat – sarja uskosta eri jumaliin ja voimiin

yleiskuva sarjaan Uskossa olevat
Sarja Uskossa olevat. yleiskuva sarjaan Uskossa olevat Kuva: Pampas production uskossa olevat, fem,,usko,uskonnolliset yhteisöt,kääntymys

Heitä on kaikkialla. Koulussa, työpaikalla, bussissa ja jalkapallojoukkueessa. He ovat vanhoja ja nuoria, miehiä ja naisia. Uskossa oleminen koetaan usein yksityisasiaksi. Tässä sarjassa saamme seurata uskovaisia henkilöitä, joilla on erilaisia jumalia. Henkilöitä, jotka uskovat myös yliluonnollisiin voimiin. He kertovat kaikki avoimesti ja rehellisesti, miten usko on vaikuttanut heidän elämäänsä ja valintoihinsa.

Sarjassa tutustumme mm. Marianneen, joka on saanut tietää sairastavansa MS-tautia. Hän on kristinuskon kiihkeä kannattaja ja toivoo ihmettä. Patrick on perustanut Word of Faith -seurakunnan. Heidän lisäkseen tapaamme muslimin, Mazinin, josta pian on tulossa isä. Häntä huolestuttaa poikansa tulevaisuus toisen sukupolven maahanmuuttajana. Carola parantaa ihmisiä kvanttifysiikan keinoin. Jannen kirkko on luonto. Linus vihitään pian papiksi. Saran on uskonnoltaan sikhi. Pontus tuli uskoon kuolinvuoteellaan.

Seuraamme heitä vuoden ajan, niissä elämän käännekohdissa, joissa uskolla on tärkeä rooli. Sarjan henkilöitä yhdistää paitsi usko myös kiinnostava elämäntarina.

Yle Fem sunnuntaisin klo 19.00 alkaen 6.3.2016
30 päivää Yle Areenassa.

12 jaksoa.

Käsikirjoitus ja ohjaus: Jonas Tuominen.
Tuotanto: Pampas Production, 2016

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua