Hyppää pääsisältöön

Alex Mattson vai Herman suoraan soittarille?

Kumpi kappale nousee tällä viikolla YleX:n soittarille: Alex Mattsonin UFO (feat. Solamay) vai Hermanin Tonight the world is mine (feat. CeeLo Green)?

Nouseeko tällä viikolla soittarille Alex Mattson vai Herman? // Kuva: Sony Music ja Janne Amunét / Kuvanmuakkaus YleX

Äänestä sitä kappaletta, jonka tahdot nostaa suoraan YleX:n soittarille. Womma Seppälä julkistaa eniten ääniä saaneen kappaleen lauantaina klo 12:45 YleX Himotuimmissa.

Alex Mattson - UFO feat. Solamay

18-vuotias DJ-tuottaja Alex Mattson löysi oman soundinsa opiskellessaan Amsterdamissa elektronisen musiikin tuottamista. Nyt mies on ensimmäisenä suomalaisena sooloartistina kiinnitetty kansainväliselle Ultra Music -levy-yhtiölle, jonka tallista löytyy huippu-DJ:tä, kuten deadmau5, David Guetta ja Kygo. UFO on Mattsonin debyyttisingle, jolla fiittaa Robin Schulzin kanssa yhteistyötä tehnyt Solamay.

Herman - Tonight The World Is Mine feat. CeeLo Green

Herman on aiemmin Suomessa tunnettu artistinimellä DJ Mobster sekä muun muassa yhteistyöstä Palefacen kanssa. Kansainvälinen maine on kuitenkin aivan nurkan takana, sillä mies on saanut levytyssopimuksen trance-DJ Armin Van Burenin perustamalta Armada-levy-yhtiöltä. Tonight The World Is Mine -singlellä mukana on viisinkertainen Grammy-voittaja CeeLo Green.

Kumman kappaleen juuri sinä haluat YleX:n soittarille? Äänestä ja kommentoi valintaasi!

Alex Mattson vs. Herman