Hyppää pääsisältöön

Isabella: "Mä oon semmonen Jeesus-fani"

Isabella Sydney
Isabella. Isabella Sydney Kuva: Yle au pairit australiassa

"Vaikeinta au pair -ajassa oli se että työpaikka ja koti oli samassa, eli olin tavallaan koko ajan töissä", pohtii Isabella kun urakka ja poukkoilevat seikkailun vaiheet ovat ohi. Katso miten Isabellan kävi: uudet Au pairit Australiassa -sarjan jaksot Yle Areenassa 9.3. alkaen.

Helluntaiseurakuntaan kuuluva Isabella Huotelin kirjoitti syksyllä ylioppilaaksi. Isabella sanoo saavansa uskosta voimaa ja lohtua elämäänsä.

- Mä olen uskovainen ja mä rakastan Jeesusta ja mä oon just semmonen Jeesus­-fani.

Australiassa Isabella haluaa päästä käymään hänelle tärkeässä Hillsong Churchissa ja kasvaa uskossaan. Sydäntä lähellä on myös ihmisten auttaminen, ja Isabella toivoisi pääsevänsä tekemään vapaaehtoistyötä ihmiskaupan uhreja auttavaan järjestöön.

- Matkan ansiosta tulin itsevarmemmaksi ja huomasin että selviän tilanteesta kuin tilanteesta, Isabella arvioi nyt kokemuksen tuomalla varmuudella.

It’s amazing, mä oon niin kiitollinen.

Isabella on unelmoinut Australiasta pitkään ja toiveena oli nähdä turkoosi meri, kenguruita ja koaloita.

- It’s amazing, mä oon niin kiitollinen, mietti Isabella Australian-urakastaan lähdönhetkellä.

Isabellalla on vaikeuksia sopeutua au pair -perheeseensä. Häntä helpottaa se, että yksi unelma toteutuu.

- Parasta oli se että sain tutustua ihaniin ihmisiin ja asua kauniissa paratiisissa. Kokemus mikä jäi parhaiten mieleen oli se kun pääsin ekaa kertaa Hillsongiin!

SEURAA au paireja Facebookissa ja Instagramissa: @aupairit.

Kaikki 9 jaksoa Yle Areenassa 9.3. alkaen ja televisiossa aina maanantaisin klo 20.30 TV2 alkaen 14.3.