Hyppää pääsisältöön

Puoli seitsemän Muistojen viikko vie katsojat nostalgisiin tunnelmiin

Kuvassa Susanna ja Mikko.
Kuvassa Susanna ja Mikko. muistojenviikko

Yle TV1:n hyväntuulinen asiaohjelma Puoli seitsemän viettää Muistojen viikkoa 8.-11.3. Teemaviikolla suunnataan katseet menneisiin aikoihin, kaivetaan komeroista nostalgisia tavaroita ja muistellaan jo taakse jääneen maailman elämänmenoa.

Aiheita viihteestä urheiluun ja poppiin

Viikon jokaisella vieraalla on oma paikkansa nostalgiaa tihkuvissa lähetyksissä. Legendaarinen Napakymppi-juontaja Kari Salmelainen kertoo hersyvään tyyliinsä tarinoita tv-viihteen tekemisestä. Urheiluselostaja Pertti Tapolan kanssa muistellaan suomalaisille rakkaita urheilutapahtumia. Kirjailija Sirpa Kähkösen kanssa pohditaan, millaisia ovat meille tärkeät historialliset tarinat. Soolouraa tekevän Petran kanssa muistellaan, miltä näytti 90-luku Tiktak-tyttöbändin matkassa.

Esittelemme Suomi-filmien suurimmat

Toimittaja Hannamari Hoikkala esittelee upeassa juttusarjassa neljä tärkeintä Suomi-filmiä. Mitkä olivat mustavalkoajan rakastetuimmat elokuvat? Lisäksi viikon aikana ihmetellään teknisiä vempaimia, kuten Commodore 64:sta ja museoautoja, sekä hämmästellään vuosikymmenten takaisia tv-mainoksia.

Parhain minä -kuvakisa ja klassikkoja

Muistojen viikon menoon voit osallistua Parhain minä -kuvakisassa. Me haemme sitä kaikkein ikimuistoisinta valokuvaasi, jossa koit olleesi parhaimmillasi, kuvaa johon toistuvasti palaat ja jossa elämäsi tuntuu yhä hehkuvan. Liittyykö ikimuistoisin hetkesi kesätyöpaikkaan, opiskeluelämään, ystävyyteen, omiin häihin, arkiseen elämään, matkaan vai johonkin muuhun? Jaa oma muistosi Puoli seiskan fanien kanssa sosiaalisessa mediassa tunnisteella #parhainminä tai #puoli7.

Puoli seitsemän nettisivulta voit katsoa kaikki ohjelman toimittajien vuosien varrella rakentaman klassikko-sarjan jutut. Rakkaiksi esineiksi ja asioiksi valikoituivat muun muassa maksalaatikko, Jopo ja Toyota Corolla DX.

Puoli seitsemän Yle TV1 tiistaista perjantaihin klo 18.30. #puoli7
Juontajina Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen. (kuvassa)

Lue myös:
Osallistu #parhainminä-kilpailuun
Mille vuosikymmenelle oikeasti kuulut? Tee testi!

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän