Hyppää pääsisältöön

Susa: "Koetan löytää todellisen minäni kaikkien muiden mielipiteiden keskeltä"

susa sydneyssä
Susa. susa sydneyssä Kuva: Yle au pairit australiassa

Susan perhe ei asu ihan keskikaupungilla - ja Susa on välillä peloissaan oman turvallisuutensakin puolesta. Susa on myös huolissaan siitä, millainen kuva hänestä syntyy. Katso miten Susan käy - ja hänen ja Henrietan välit kylmenevät: uuden kauden jaksot Yle Areenassa alkaen keskiviikosta 9.3.

Susa Kettunen on 19-vuotias parturi-kampaajaksi opiskeleva neiti. Hän haluaa nähdä muutakin maailmaa kuin Lappeenrannan - ja löytää elämälleen uuden suunnan.

- Mie tykkään kulkee nokka pystyssä ja mulkoilla muita, Susa sanoi ensimmäisessä haastattelussaan.

Lappeenrannassa ylpeydestään tunnettu Susa saa omien sanojensa mukaan miesten päät kääntymään minne tahansa meneekin.

- Mie osaan kietoa miehet pikkusormen ympärille.

Susa uskoo särkevänsä sydämiä myös maapallon toiselle puolella mikäli tiukkojen vaatimusten tasoinen mies osuu kohdalle.

Susalla on vaikeuksia täyttää au pair -perheensä toiveet ja odotukset: suomalainen vähäeleinen viileys ei herätä välttämättä lämpimiä tunteita Australian auringossa.

- Tässä elämänvaiheessa kuitenkin haluun vaan pitää hauskaa, keskittyä itseeni ja koittaa löytää todellisen minäni kaikkien muiden mielipiteiden keskeltä. Oon vasta 19-vuotias, ja on niin paljon opittavaa ja ymmärrettävää, Susa sanoo.

Au pair -pestin aikana Henrietta ja Susa ottavat myös railakkaasti yhteen, kun yrittävät löytää omaa sijaansa suuressa maailmassa.

SEURAA au paireja Facebookissa ja Instagramissa: @aupairit.

Kaikki 9 jaksoa Yle Areenassa 9.3. alkaen ja televisiossa aina maanantaisin klo 20.30 TV2 alkaen 14.3.