Hyppää pääsisältöön

Isac Elliot päivitti mobiilisovelluksensa uuteen uskoon: faneille pelejä ja chattia staran kanssa

Sovellus esittelee maailmalle myös popparin omat emojit eli isacmojit.

Isac Elliot

Isac Elliot muuttuu yhä mobiilimmaksi: perjantaina poptähti julkaisi uuden version sovelluksestaan iPhoneihin ja Androideihin. Uudessa pelissä fanit pyrkivät saavuttamaan Isac Elliotin huippufanin tittelin ja suorittavat tehtäviä, jotka kuljettavat heitä lähemmäs tätä tavoitetta.

Isac Elliotilla on jo aiemmin ollut oma kännykkäsovellus, joka nyt kohenee uuteen uskoon. Uuden appin chat-huoneessa fanit pääsevät keskustelemaan toistensa kanssa – ja myös Isac Elliot lupaa Facebook-sivuillaan olla mukana chattailyssä.

Sovellukseen saapuvat myös Isac Elliotin omat emojit, joita kutsutaan isacmojeiksi. Emojit toimivat pelin sisällä, ja niitä voi käyttää myös muissa viestipalveluissa. Isacmoji-valikoimaa on tarkoitus kasvattaa.

Isacmojit.

- On ollut todella kivaa olla mukana ideoimassa sitä ja jokaisesta uudesta versiosta on aina tullut todellinen wow-fiilis. On myös siistiä, että mulla on taas uusi tapa olla kontaktissa faneihini, Isac Elliot sanoo tiedotteen mukaan.

Applikaatio on ladattavissa ilmaiseksi, mutta osa sen ominaisuuksista on maksullisia.

Maksullisten palveluiden tarjoaminen artistien superfaneille on nykyään yhä tavallisempaa musiikkibisneksessä. YleX kirjoitti superfanien merkityksestä musiikkiteollisuudelle marraskuussa, kun musiikkialan tulevaisuutta käsiteltiin Slush-kasvusyritystapahtumassa:

Musiikkibisnes tietää, mitä kuuntelit viime kesänä – ja näin se käyttää tietoa hyväkseen

Lue myös:

Isac Elliotilla menee kovaa Jenkeissä: Iso radiokanava otti soittolistalleen

Millaista olisi kaakaolla Isac Elliotin kanssa? No One Else -musavideo antaa tauon ankeasta marraskuusta