Hyppää pääsisältöön

Twitterissä kohistaan jälleen Teemu Selänteestä – jääkiekkoilija kommentoi raiskauskohua

Selänteen asiamies on aiemmin sanonut, ettei Selänne täsmennä raiskauksia ja maahanmuuttopolitiikkaa koskenutta blogikirjoitustaan tarkemmin sanallakaan.

Teemu Selänteen blogikirjoitus sai aikaan paljon keskustelua. // Kuva: selanne.com/Yle

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne on kommentoinut Twitterissä kysymyksiä herättänyttä blogikirjoitustaan, jossa hän kertoi ystävänsä alaikäisen tyttären joutuneen turvapaikanhakijoiden joukkoraiskauksen uhriksi.

Nyt Yle Uutiset kertoo, miten Selänne on jälleen ottanut osaa keskusteluun Twitterissä. Jääkiekkoilija kirjoittaa pikaviestipalvelussa, että ei ole median oikeus tietää, missä, milloin ja miten joku on raiskattu.

Skip Twitter post

Kohu sai alkunsa tammikuun lopulla, kun Selänteen Twitter-tilillä sanailtiin Suomen pakolais- ja turvapaikkapolitiikasta. Selänne julkaisi aiheesta blogikirjoituksen, jota ei sittemmin ole halunnut kommentoida.

Jääkiekkoilijan uusimpaan ulostuloon vaikutti luultavasti Ylen ajankohtais- ja featuretoimituksen esimiehen Jussi Erosen uutisanalyysi, jossa Eronen pohdiskeli, miksi media on ollut haluton tutkimaan Selänteen kommenttia ja väitteiden todenperäisyyttä.

Yle julkaisi myös maanantaina selvityksen, jonka mukaan poliisilla ei ole tutkinnassa alaikäiseen kohdistunutta joukkoraiskausta, jossa epäiltyinä tekijöinä olisi turvapaikanhakijoita.

Selänteen uusin tviitti herätti jälleen somepalvelussa vilkasta keskustelua. Suomalaisia kiinnostaa ainakin, ovatko Selänteen puheet totta ja kiekkoilijan vastuu puhua vakavista aiheista.

Skip Twitter post

Skip Twitter post

Lue myös:

Mediassa kohistaan Selänteestä – mutta valtaosa Twitter-kansasta komppaa kiekkoikonia

Selänne selventää näkemyksiään: Minulla ei ole mitään turvapaikanhakijoita vastaan – jos he osaavat käyttäytyä

Teemu Selänne, Teri Niitti, poliisin tiedottaminen katupartioista – miksi isot keskustelut leimataan pahoiksi kohuiksi?