Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Genre

Tamperelainen Genre yhdistelee musiikissaan saumattomasti groovaavaa rokkia, soulia, funkkia ja 70-luvun rock-elementtejä.

Genre

Musiikkityyli: Rock

Kotipaikkakunta: Tampere

Perustamisvuosi: 2011

Kokoonpano:

Laulu: Pekka Louhimo
Kitara: Antti Rautajoki
Basso: Joonas Laitinen
Rummut: Arttu Raappana

YleX kommentoi:

Vaarallista, hikistä ja villisti rockin eri vuosikymmenillä kirmaavaa musiikkia. Eipä tässä mitään uutta ja ihmeellistä olla kehitelty, mutta eri musiikkityylejä ja koukkuja yhdistellään niin vastustamattomasti, että Genre on nosteensa ansainnut. Laulaja Pekan ääni on karismaattinen ja musiikista kuuluu soittamisen ilo. Sweat edustaa tiukasti eteenpäin rullaavaa rocktykitystä, kun taas Lonely Rider maailailee perinteisempää rock-balladimaisemaa.