Hyppää pääsisältöön

Henrietan suhdekiemurat sekoittivat au pairit - Ilta-Sanomat avaa kuviota

”Luvassa on melkoinen kausi, sillä Henrietta rakastuu Isabellan perheen yh-isään. Samaa miestä havittelee Juhon perheen äiti”, Ilta-Sanomat kirjoittaa jutussaan.

Henrietta sanoi matkaan lähtiessään, että haluaa suureen maailmaan oppiakseen lisää itsestään. Ihmissuhdetaidot ovat testissä, kun ihastumisen jälkeen kuvio aiheuttaa hämmennystä muissa au paireissa. Tilannetta mutkistaa se, että Juhon au pair -yksinhuoltajaäiti Tegan on käynyt treffeillä Scottin kanssa.

- Tiesin, että Scott oli käynyt treffeillä Juhon au pair -äidin kanssa, mutta en tiennyt sitä että hän oli ihastunut myös Scottiin, Henrietta selittää Ilta-Sanomille.

Rakkaudessa ja sodassa ei oo rajoja.

Sarjan jaksoissa Henrietta ei pysty ihastustaan piilottelemaan.

- Rakkaudessa ja sodassa ei oo rajoja, sanoo Henrietta sarjassa.

Ensin au pair -nelikon valtaa hämmennys, miten tilanteeseen pitäisi suhtautua. Sitten Henrietta saa tukea Isabellalta.

- Isabella oli tosi innoissaan. Susalle en aluksi puhunut siitä yhtään mitään, koska meillä oli vähän kireät välit siinä vaiheessa. Sitten, kun Susa sai tietää, oli hän aika järkyttynyt ja mietti, että mitä ihmettä täällä tapahtuu. Juho oli aluksi vähän pahalla mielellä, koska (Juhon) host-äiti oli täysin rakastunut Scottiin. Samaan aikaan Juho osasi ottaa asian myös aikuismaisesti ja tajusi, etteivät kaikki ole tarkoitettu toisilleen, Henrietta avaa kuviota Ilta-Sanomien jutussa.

- Aikaisemmat kaudet eivät ole ihmissuhdedraaman osalta mitään tähän verrattuna. Tästä kaudesta tulee ihan hullunmyllyä! Henrietta vakuuttaa IS:n jutussa.

Au pairit Australiassa -sarjan kaikki jaksot Yle Areenassa.


SEURAA Henriettaa Snapchatissa: @henlietta. Au pairit myös Facebookissa ja Instagramissa: @aupairit.

 • Onko sinun vuorosi lähteä maailmalle tämän hetken suosituimman sarjan matkassa? Hae tulevalle Au pairit -kaudelle!

  Au pairien 7. kauden haku on avattu.

  Artikkelia muokattu 23.8.: Haku Au pairien uudelle kaudelle on päättynyt. Mikäli olet 18–28-vuotias ja koet, että nyt on juuri oikea hetki ottaa etäisyyttä Suomeen ja seikkailla kaukana kotoa – mutta myös ottaa vastuuta vieraan perheen lapsista – hae mukaan Au paireihin! Yle Areenan tämän kevään katsotuin ohjelma saa jatkoa ja etsimme nyt nuoria aikuisia uusiksi au paireiksi. Hakijan tule

 • Nyt on SOS! Testaa, oletko Au pairit-guru!

  Onko sinulla Au pairit hallussa ihan 6/5? Testaa!

  Onko sinulla Au pairit hallussa ihan 6/5? Nyt on tosifanin testi. Miten hyvin muistat eri kausien tapahtumia? Saatko kaikki oikein? Testaa tietosi nopeassa testissä!

 • Uudet au pairit esittäytyvät! - Tällä kaudella suunnataan Havaijin lämpöön

  Au pairit Havaijilla julkaistaan Yle Areenassa 29.5. klo 21.

  Au pairit -sarjan kuudes kausi vie nuoret au pairit Havaijille eksoottiselle ja kuvankauniille Oahun saarelle, joka on kiehtova sekoitus paratiisimaista luontoa ja suurkaupungin vilskettä. Uudet au pairit Talvikki, Emma, Annika ja Amma pakkaavat laukkunsa ja lähtevät sydämet avoinna uusiin seikkailuihin. Au pairit Havaijilla julkaistaan kokonaisuudessaan Yle Areenassa keskiviikkona 29.5.