Hyppää pääsisältöön

Mikael Gabriel aiheutti taas räppibiiffin – tällä kertaa kohteena Kube

Suomessa on jälleen käynnissä perinteikäs räppibiiffi.

Mikael Gabriel ja Kube // Kuva: YleX

Mikael Gabriel on jälleen ajautunut riitoihin toisen suomalaisräppärin kanssa. Tällä kertaa biiffin toisena osapuolena on Kube.

Räppibiiffi lähti etenemään, kun Mikael Gabriel, Diison ja Brndo julkaisivat Soundcloudissa pari päivää sitten Koko kuva -nimisen biisin. Kappaleen kansitaiteessa nähdään iso keskisormi, ja sen taustalla näyttäisi häilyvän juurikin räppäri Kube.

Koko kuva -biisin kansikuva.

Myöhään maanantaina Kube julkaisi vastineeksi omassa Soundcloudissaan dissausbiisin nimeltä Miksu. Biisillä Kube muun muassa räppää, etteivät ihailijat fanittaisi MG:tä, jos tietäisivät, mitä tämä tekee bäkkärillä.

- Sä oot yhtä uskottava ku sun osamaksu-Rolexi, Kube räppää.

Lisäksi Kube otti kantaa MG:n kuvavalintaan Facebookissa:

- Mistä tietää sen et poppari MIKSU on julkasemas uutta sinkkuu? No siitä et se alottaa hirveen trollaamisen ja haastaa toisen genren artisteja koska haluu huomiota.

Mikael Gabriel reagoi Kuben kappaleeseen nopeasti. Hän julkaisi viime yönä Soundcloudissa Jussi Hauta-aho -nimisen kipaleen. Se on Kuben oikea nimi.

Dissausbiisillä MG kutsuu Kubea häpeäksi koko lähiölle ja panettelee myös Kuben tyttöystävää. Lisäksi hän kysyy, missä Kuben biisit soivat, ja vastaa:

- Aika hiljasta, boi!

Mikael Gabrielilla on aiemminkin riitautunut toisten räppäreiden kanssa. Vuosi sitten hänellä oli biiffiä Mäkin kanssa, mistä myös YleX kirjoitti. Mäkki ja Kube ovat tehneet paljon yhteistyötä.

Joulukuussa Seiska uutisoi Mikael Gabrielin ja Cheekin ottaneen yhteen helsinkiläisessä ravintolassa. Lehden mukaan riita yltyi käsirysyksi. Kube on mukana Cheekin tuoreella Me Ollaan Ne Part 2 -biisillä ja sen videolla.

Miklun ja Kuben biiffistä on kirjoittanut Yle Folkin kuraattori DJ Taste.

Lue myös:

Mikael Gabriel suomirap-biiffistä: Toivoisin, että joku haluaisi tapella

Mikael Gabriel suomirap-biiffistä: Toivoisin, että joku haluaisi tapella 

Seiska uutisoi Cheekin ja Mikael Gabrielin tappelusta – tästä haastattelusta riita lähti liikkeelle

Mikael Gabriel viileistä väleistään Cheekiin: En kommentoi