Hyppää pääsisältöön

Vain elämää tulee taas – nähdäänkö nämä tähdet Satulinnassa?

Nelonen tiedottaa virallisesti uusista Vain elämää -tähdistä tämän kevään aikana, mutta spekuloimme jo nyt, ketkä voisivat versioida toistensa kappaleita musiikkiohjelman viidennellä tuotantokaudella.

Vain elämää // Kuva: Promokuva

Chisu

Miksi nyt on Chisun vuoro:

Chisulla on runsaasti materiaalia, jota muut artistit voisivat versioida Hirvensalmella. Hän on myös upea esiintyjä ja erittäin lahjakas muusikko, joka tekee ja tuottaa itse kappaleensa. Olisi mielenkiintoista kuulla, millaisia versioita Chisu tekisi muiden artistien biiseistä. Hän voisi olla seuraavan kauden Vesala, joka yllättäisi kaikki persoonallisilla vedoillaan.

Emme malta odottaa cover-versioita näistä biiseistä:

Mun koti ei oo täällä, Vapaa ja yksin ja Baden-Baden.

Martti Syrjä (Eppu Normaali)

Miksi nyt on Syrjän vuoro:

Eppu Normaalin keulakuva toisi Hirvensalmelle mukanaan repullisen hittejä. 70-luvulta asti Suomen kansaa viihdyttänyt Syrjä kertoisi varmasti mielenkiintoisia tarinoita illallispöydässä.

Emme malta odottaa cover-versioita näistä biiseistä:

Vuonna 85, Murheellisten laulujen maa ja Kitara, taivas ja tähdet.

Kasmir

Miksi nyt on Kasmirin vuoro:

Kasmir voisi olla tämän vuoden villikortti. Artistilla on jo vaikuttava määrä hittejä, vaikka hän on julkaissut vasta yhden soololevyn. Kakkosalbumi julkaistaan syksyllä. Tosin Kasmirin matkaa illallispöytään voi hidastaa se, ettei hän ole Warner Musicin artisti: kyseinen levy-yhtiö julkaisee Vain elämää -levyt ja Warner Music Live tuottaa areenakonsertit. Yhteensä ohjelmassa on esiintynyt 28 tähteä, joista 14 eli puolet on Warnerin artisteja.

Emme malta odottaa cover-versioita näistä biiseistä:

Vauvoja, Vadelmavene ja Amen.

Jonna Tervomaa

Miksi nyt on Tervomaan vuoro:

Jonna Tervomaa oli 80-luvun suosituin lapsitähti Suomessa Minttu sekä Ville -hitin ansiosta. Aikuisiällä rockiin vaihtanut Tervomaa on palkittu useilla Emma-patsailla ja Teosto-palkinnolla. Tervomaa voisi täyttää Vain elämää -ohjelmassa Maija Vilkkumaan saappaat upeilla biiseillään ja tulkinnoillaan.

Emme malta odottaa cover-versioita näistä biiseistä:

Yhtä en saa, Rakkauden haudalla ja Suljettu sydän.

Elli Haloo

Miksi nyt on Elli Haloon vuoro:

Haloo Helsinki! -yhtyeen keulakuva Elli Haloo olisi täydellinen valinta Vain elämää -ohjelmaan, mutta tästä saamme todennäköisesti vain haaveilla, sillä yhtye viettää sapattivuotta. Persoonallinen, lahjakas ja mittavan uran nuoreen ikäänsä nähden tehnyt Elli olisi varmasti häikäisevä näky myös intiimillä tv-keikalla. Elli Haloo voisi esimerkiksi esittää ohjelmassa vastineen VilleGallelle, jonka Lähtisitkö-versio pui muusikkoparin eroa viime tuotantokaudella.

Emme malta odottaa cover-versioita näistä biiseistä:

Vapaus käteen jää, Maailma on tehty meitä varten ja Huuda!.

Arttu Wiskari

Miksi nyt on Wiskarin vuoro:

Arttu Wiskari on nähty ennenkin tosi-tv:ssä niin Voice Kids -valmentajana kuin Dancing on Ice -jäätanssijanakin, eikä mies ujostele kameroita. Artistilla on riittävästi materiaalia muiden esitettäväksi, sillä Wiskari lauloi tiensä Suomen kansan sydämiin jo vuonna 2010 Mökkitie-kappaleellaan. Wiskari voisi myös keventää tunnelmaa ruokapöydässä omilla letkautuksillaan.

Emme malta odottaa cover-versioita näistä biiseistä:

Mökkitie, Tuntematon potilas ja Sirpa.

Kalle Ahola

Miksi nyt on Aholan vuoro:

Kalle Aholalta löytyy Don Huonot -hittien lisäksi myös soolokappaleita. Muusikko on nähty aiemminkin tosi-tv:ssä, sillä hän tähditti Ylen We Want More -ohjelmaa bändikavereidensa kanssa.

Emme malta odottaa cover-versioita näistä biiseistä:

Riidankylväjä, Hyvää yötä ja huomenta ja Seireeni.

Nopsajalka

Miksi nyt on Nopsajalan vuoro:

Nopsajalka voisi tuoda jukkapoikamaista letkeyttä tämän vuoden Vain elämää -kokoonpanoon. Soolouransa lisäksi Nopsajalka tunnetaan yhtyeistä Soul Captain Band, Kapteeni Ä-ni ja Elokuu. Reggaemies on tuttu ääni lähes jokaiselta radiokanavalta ja nauttii mukavan miehen maineesta. Hän voisi tuoda musiikillisen lahjakkuuden lisäksi iloa ja hymyä Hirvensalmelle.

Emme malta odottaa cover-versioita näistä biiseistä:

Lupaan olla, Nautintoo ja Soutaa huopaa.

Olli Lindholm (Yö)

Miksi nyt on Lindholmin vuoro:

The Voice of Finland on pitänyt Lindholmin pitkään tv-ruudussa, mutta hänellä olisi varmasti paljon annettavaa myös Vain elämää -ohjelmalle. Olli Lindholm on esittänyt 80-luvulta asti hittejä hitin perään ja jakanut myös voimakkaasti mielipiteitä niin kuin suuren tähden kuuluukin.

Emme malta odottaa cover-versioita näistä biiseistä:

Joutsenlaulu, Tia-Maria ja Rakkaus on lumivalkoinen.

Uniikki

Miksi nyt on Uniikin vuoro:

Uniikki voisi olla tänä vuonna hyvä valinta Vain elämää -ohjelman kiintiöräppäriksi. Pitkän linjan artisti versioisi muiden kappaleita taatusti persoonallisella tavalla. Lisäksi Uniikin omintakeinen ja itseironinen huumori voisi olla hauskaa seurattavaa tv-yleisölle. Uniikin päivänä mentäisiin melko varmasti salille.

Emme malta odottaa cover-versioita näistä biiseistä:

Pätkätöis, Pojat on poikii ja Paita pois.

Aki Tykki (Happoradio)

Miksi nyt on Tykin vuoro:

Vuodesta 2001 asti Happoradio-yhtyeensä kanssa Suomea kiertänyt Aki Tykki on pysytellyt pois parrasvaloista tehden uutta materiaalia poikkeuksena Nikke Ankaran Värifilmi-fiittaus viime vuonna. Happoradion kuudes albumi Elefantti julkaistiin helmikuussa 2014, joten juuri nyt olisi hyvä aika tulla rytinällä uuden musiikin kanssa takaisin Vain elämää -nosteen kera. Bändi onkin tiedottanut, että uusi albumi julkaistaan syksyllä.

Emme malta odottaa cover-versioita näistä biiseistä:

Pois kalliosta, Che Guevara ja Puhu äänellä jonka kuulen.

Robin

Miksi nyt on Robinin vuoro:

Robin olisi todella hyvä valinta Vain elämää -ohjelmaan, mutta sitä joudumme luultavasti vielä odottamaan, sillä artisti on itse kommentoinut, että kokee olevansa vielä liian nuori ohjelmaan. Vasta 17-vuotias Robbari olisi kataloginsa puolesta kyllä loistava valinta, sillä biisejä artistilla riittää. Lisäksi Robinin päivänä olisi hauskaa nähdä, miten hurjiin temppuihin hän saisi muut artistit houkuteltua. Turkulaispoppari toisi ehdottomasti energiaa Hirvensalmelle ja nuoria katsojia tv:n äärelle.

Emme malta odottaa cover-versioita näistä biiseistä:

Kesärenkaat, Boom Kah ja Milloin nään sut uudestaan?

Arja Koriseva

Miksi nyt on Korisevan vuoro:

Ohjelmassa on jo nähty Katri Helena, Paula Koivuniemi, Kaija Koo ja Vicky Rosti. Nyt olisi ehdottomasti Korisevan aika. Vuoden 1989 Tangokuningatar on kansan rakastama artisti, joka heittäytyi musiikkiohjelmaan myös Tähdet, tähdet -kisan myötä. Korisevan herisevä nauru voisi tuoda vastapainoa itkemisestä tunnettuun ohjelmaan.

Emme malta odottaa cover-versioita näistä biiseistä:

Enkelin silmin, Tuulen värit ja Kuningaskobra.

Lue myös:

Testaa, tunnetko Vain elämää -artistit paremmin kuin Antti Tuisku

Energinen Elastinen Vain Elämää -tunnelmissa Ruisrockissa - keikkakuvat

Tämän kaiken tiedämme jo uudesta Vain elämää -kaudesta – suuri muutos toimintatavoissa