Hyppää pääsisältöön

Surffailua ja bilettämistä vai vaippapyykkiä ja kotiintuloaikoja? Au pairien kolmas kausi ilmestyi Yle Areenaan

Au pairien tuoreimmalla tuotantokaudella suunnataan todella kauas kotoa, aina Australiaan saakka.

Isabella, Susa, Juho ja Henrietta etsivät unelmiaan Australiassa. // Kuva: Aito Media / Yle Kuvapalvelu

Au pairien kolmannen tuotantokauden ensimmäinen jakso nähdään Ylen TV2-kanavalta 14. maaliskuuta.

Mutta onneksi meidän ei tarvitse kärvistellä niin pitkään! Sarjan uusi tuotantokausi, Au pairit Australiassa, on jo nyt kokonaisuudessaan Yle Areenassa. Aivan kuten kaikki Kummelitkin.

Kolmannella tuotantokaudella Au paireissa seurataan Isabellan, Susan, Juhon ja Henriettan elämää maapallon toisella puolella.

Jeesus-faniksi itseään kuvaava Isabella haluaisi matkalla kasvaa uskossaan. Haasteita tuo kuitenkin ei-uskovainen perhe, jonka luona Isabella asuu.

Susan ongelmat ovat aivan erilaiset kuin Isabellalla. Susa on omien sanojensa mukaan miesten hurmaaja. Jääkö neitokaiselle aikaa kartoittaa Australian miesmarkkinoita, kun hoidettavana on peräti neljä lasta – eikä isäntäperhekään ole siitä rennoimmasta päästä?

Räväkän Henriettan elämä Ausseissa tuntuu asettuvan melko leppoisiin uomiin varakkaan isäntäperheen huomassa. Hemmotellaanko häntä jopa liikaa?

Juho on Au pairien historian ensimmäinen miespuolinen au pair. Hänellä on hoidettavanaan teini-ikäinen tyttö, ja pienessä asunnossa häärii myös tytön nuori sinkkuäiti.

Tärkein kysymys on se, onko au pairien arki yhtä auringonpaistetta, surffailua ja kreisiä bilettämistä vai matelevatko päivät tiukan isäntäperheen valvovan silmän alla vaippapyykkiä pesten?

Katso Au pairien kolmannen tuotantokauden jaksot täältä.

Lue myös:

Tapaa Au pairit -sarjan uuden kauden osallistujat: Mukana Jeesus-fani ja sydäntenmurskaaja

Au pairit Los Angelesissa -sarjan Judith: Olen säiden puolesta enemmän yhdysvaltalainen kuin suomalainen

Tonnin seteli, Catch a Fish ja Kanada – nyt voit katsoa kaikki Kummeli-jaksot Yle Areenasta