Hyppää pääsisältöön

Futisvanhemmat

Ykkösen uusi kahdeksanosainen realitysarja seuraa yhden kauden ajan lahtelaisen Kuusysin 13-14-vuotiaiden poikien joukkueen elämää vanhempien näkökulmasta. yle tv1
Harri Ojala (oik.) kannustaa kentän laidalla poikaansa Karria, lahjakasta maalivahtia. Ykkösen uusi kahdeksanosainen realitysarja seuraa yhden kauden ajan lahtelaisen Kuusysin 13-14-vuotiaiden poikien joukkueen elämää vanhempien näkökulmasta. yle tv1 futisvanhemmat,Yle TV1

TV1 maanantaista perjantaihin 1.8. - 10.8.2016 klo 18.30 - 19.00, uusinnat seuraavana arkipäivänä klo 9.30
Kaikki jaksot Yle Areenassa

Hikeä, kyyneleitä. Pettymyksiä ja voittoja. Unelmia ja raakaa todellisuutta. Raastavaa arjen kiirettä sekä kamalaa rahan menoa.

Uusi kahdeksanosainen dokumentaarinen sarja Futisvanhemmat seuraa yhden kauden ajan lahtelaisen Kuuysin juniorijoukkueen futisvanhempia.

Dramaattinen vuosi

Vuosi on dramaattinen, sillä 13-14-vuotiaiden junnujen joukkue hajoaa. Parhaat pelaajat pääsevät uuteen FC Lahti -joukkueeseen. Ketkä valitaan? Sitä jännittävät vanhemmat vähintään yhtä paljon kuin pojat itse.

Mutta ennen kauden päättymistä on edessä ulkomaanmatkoja, loukkaantumisia, voittoja, häviöitä ja oman ison turnauksen järjestäminen.

Dokumentaarinen sarja seuraa lahtelaisen juniorijoukkueen futisvanhempia. yle tv1
Kuusysin junnuilla on jännittävä kausi. Dokumentaarinen sarja seuraa lahtelaisen juniorijoukkueen futisvanhempia. yle tv1 futisvanhemmat,Yle TV1

Mitä muuta kuin jalkapalloa?

Elämä yhtä jalkapalloa? Sitäkö isien ja äitien elämä on? Futikseen kuluu kaikki vapaa-aika ja enimmät rahat. Se tuo elämään sisältöä, iloa ja surua, eikä jätä aikaa muulle.

Futisvanhempien elämästä kertova sarja kuvaa vanhemmuuden iloja ja suruja.

Sarja on intiimi kurkistus suomalaiseen perhe-elämään: uusperheiden arkeen, työn ja perheen yhteensovittamiseen sekä vanhempien ja lasten suhteisiin.

Ohjaaja ja käsikirjoittaja: Kati Juurus. Toimittajat: Olli Laine ja Pia Asikainen. Kuvaajat: Janne Lindroos ja Jouni Soikkeli. Leikkaaja: Teemu Kokkonen. Tuottaja: Jussi Jormanainen. Yle, 2016.

Dokumentaarinen sarja seuraa lahtelaisen juniorijoukkueen futisvanhempia. yle tv1
Heikki Heinonen (vas.), Kati ja Harri Ojala, Mari ja Mikko Niskanen sekä Ringa Salonen ovat intohimoisia futisvanhempia. Dokumentaarinen sarja seuraa lahtelaisen juniorijoukkueen futisvanhempia. yle tv1 yle tv1

Niskasen perhe

Työtön, entinen yrittäjä Mikko Niskanen yrittää ratkaista Juho-pojan jalkapalloharrastuksesta koituvia rahahuolia kehittelemällä uutta ravialan sovellusta. Mari-vaimo on joukkueen tiedottaja, jolle Kuusysi on toinen perhe.

Ojalan perhe

Ojaloiden Karri-poika on lahjakas maalivahti. Perhe-elämää hankaa Harri-isän ja Kati-äidin vastahakoinen suhde jalkapalloon. He tekevät sen mitä hyvän futisvanhemman on tehtävä, mutta pitkin hampain.

Salosen perhe

Ringa Salonen on entinen yksinhuoltaja. “Unelmiin kannattaa uskoa. Kun Renny heittää, että sitten kun olen ammattilaisjalkapalloilija, niin sanon, että nii-in, sitten kun joskus olet! Jos se itse uskoo pärjäävänsä, se pärjää”, Ringa toteaa.

Uotilan perhe

Virve Uotila joutuu selviytymään Jami-pojan harrastuksen kustannuksista siivoojan palkalla, sillä Jamin isä on kuollut. “Jossain vaiheessa tulee katto vastaan, vaikka kaiken pojalle antaisin, jos olisi mahdollista.”

Heinosten perhe

Heinosilla on varaa vaikka rakentaa Eke-pojalle oma jalkapallokenttä. Heikki-isä kertoo, että hän laittaa harrastukseen rahaa mielellään. ”Se ei ole mistään pois. Kaikki on plussaa mitä urheiluun panostaa.”

Bisterin perhe

Rene Bisterin Nina-äiti tuntee puolestaan olevansa koko joukkueen äitihahmo.

Lisää aiheesta:
Futisvanhemmat
Suomen Palloliiton 10 käskyä futisvanhemmille

Kommentit