Hyppää pääsisältöön

Kysy päivän kokeista – poimimme kysymyksiä illan suoraan lähetykseen

Asiantuntijat ylioppilastutkintolautakunnasta vastaavat kirjoittajien kysymyksiin Abitreenien suorissa yo-koelähetyksissä. Mitä sinä haluaisit kysyä päivän kokeesta? Lähetä kysymyksesi täällä klo 16.30 mennessä.

Pyrimme nostamaan lähetykseen mahdollisimman paljon kysymyksiä. Etusijalla ovat selkeät, tarkat ja hyödylliset kysymykset. Voit myös antaa tätä kautta palautetta kokeesta tai yksittäisestä tehtävästä. Meille on tärkeää tietää, mitkä tehtävät ovat tuottaneet päänvaivaa!

Klo 16.30 jälkeen emme ehdi enää lukea lomakkeella lähetettyjä kysymyksiä, mutta tämän jälkeen kysymyksiä voi lähettää koko lähetyksen ajan suoran lähetyksen chatissa.

Artikkeli liittyi syksyn 2016 Abitreenien yo-koelähetyksiin. Kaikki lähetykset katsottavissa jälkikäteen.

Artikkelit