Hyppää pääsisältöön

Tekijät

Ohjelmaa tekee kolme miestä, joiden suhde tietotekniikkaan ja verkkoon on pitkä ja pakkomielteinen.

Olli Sulopuiston kuva Vikasietotila-podcastin logolla
Olli Sulopuiston kuva Vikasietotila-podcastin logolla Kuva: Yle / Jyrki Valkama ja Tuuli Laukkanen vikasietotila

Olli Sulopuisto on vapaa toimittaja, joka kirjoittaa tietokoneista muun muassa Helsingin Sanomiin, Mikrobittiin, Tiviin ja internettiin. Muina aikoina hän kuuntelee podcasteja tai nauhoittaa niitä. Hänen .bashrc-tiedostossaan on 73 riviä. Twitterissä tunnuksella @osulop

Panu Rädyn kuva Vikasietotila-podcastin logolla
Panu Rädyn kuva Vikasietotila-podcastin logolla Kuva: Yle / Jyrki Valkama ja Tuuli Laukkanen vikasietotila

Panu Räty on toimittaja, editoija ja kouluttaja, joka on rakentanut oman Linux-jakelun. Hänen työpöydällään on samanaikaisesti käynnissä vähintään kolme tietokonetta. Silloin kun Räty ei ole internetissä, hän istuu jalat ristissä meditointityynyllä. Twitterissä tunnuksella @panuraty

Kari Haakanan kuva Vikasietotila-podcastin logolla
Kari Haakanan kuva Vikasietotila-podcastin logolla Kuva: Yle / Jyrki Valkama ja Tuuli Laukkanen vikasietotila

Kari Haakana on Yle Areenan palvelupäällikkö. Ennen Yleä hän oli toimittajana, toimitussihteerinä ja toimituspäällikkönä Tietokone- ja ITviikko-lehdissä. Vapaa-aikanaan hän harrastaa toisen maailmansodan aikaisia tankkeja ja Ruotsin kuningasperhettä. Haakana kirjoittaa myös kolumneja MikroBitti-lehteen. Twitterissä tunnuksella @karde

Ohjelman tunnusmusiikin on säveltänyt Juha Jaakkola.

* * *

Lopuksi Tampereen yliopiston Elli-tietokone esittää Säkkijärven polkan vuonna 1968.

Vikasietotila

Media- ja digitaidot