Hyppää pääsisältöön

Ruger Hauer ja Regina on sekasin Regina Hauer

Ruger Hauerin Typerykset jotka polttavat pilveä avoautoissa & Sekasin soi Uuden musiikin iltavuoron Venla Kokkosen viikon tehona.

Ruger Hauer

Mikä: Ruger Hauer = Paperi T, Pyhimys & Tommishock.

Mistä: Helsinki, Suomi

Musiikki: Neljäs ja uransa komein albumi Mature julkaistaan 24.3. Levyn on säveltänyt ja tuottanut Mikko Pykäri ja mukana on vahvasti myös Iisa Pykäri. Siitä johtuu "työnimi" Regina Hauer. Viikon tehona esitellään Maturen kaksi toisistaan hyvin paljon poikkeavaa kappaletta. Typerykset jotka polttavat pilveä avoautoissa esittelee synkän, ahdistuneen ja aggressiivisen Ruger Hauerin ja Sekasin taas reginamaisen Iisan sulosoinnuilla kuorrutetun iloisemman biisin - tosin painavalla sanomalla.

Mihin tilanteeseen: Typerykset jotka polttavat pilveä avoautoissa soimaan kun olet vihainen ja valmis taistelemaan typeryksiä vastaan. Sekasin taas silloin kun, noh, haluat olla sekaisin. Koko Mature silihen tilanteeseen, kun haluat kuunnella Suomen kovinta räppiä.

Minkä kanssa: Punaviinin, GT:n sekä Paperi T:n, Pyhimyksen ja Tommishockin soolomatskun.