Hyppää pääsisältöön

Yle Areena -sovellus Sonyn älytelevisioille

Kaukosäädin kädessä.
Kaukosäädin kädessä. Kuva: YLE sony

Yle on julkaissut uuden Areena-sovelluksen Sony Bravia -televisioille. Sovellus toimii kaikissa vuonna 2013 ja sen jälkeen markkinoille tulleissa Sony Bravia -malleissa, jotka käyttävät Sonyn omaa tv-käyttöjärjestelmää. Lisäksi sovellus on käytettävissä vuoden 2014 tai uudemmissa Sonyn Blu-Ray-soittimissa.

Sovelluksen ominaisuudet ovat samat kuin aiemmin Samsung-, LG- ja Sony PlayStation -laitteille julkaistuissa Areena-sovelluksissa. Sovelluksen avulla ovat katsottavissa kaikki Areenassa julkaistut ohjelmat sekä vain Areenassa lähetettävät suorat lähetykset. Tv-kanavien lähetykset eivät ole sovelluksessa tarjolla.

Uusi sovellus korvaa Bravia-laitteissa käytössä olleen vanhan ns. BIV-palvelun. Tämän palvelun avulla katsottavana on ollut osa Areenan sisällöstä, mutta ei esimerkiksi vahvasti suojattua sisältöä tai Areenan suoria lähetyksiä. Uusi sovellus korvaa vanhan automaattisesti niissä laitteissa, joissa sitä voi käyttää. Ennen vuotta 2013 julkaistuissa laitteissa vanha BIV-palvelu on käytössä kesäkuun loppuun saakka.

Sovellus on tehty yhteistyössä Accedon kanssa, kuten aiemmatkin Ylen äly-tv-sovellukset.

Lisää tietoa Yle Areenan käytettävyydestä televisiossa löytyy osoitteesta yle.fi/areenatvssa

Lisätiedot:
Kari Haakana, palvelupäällikkö, Yle Areena, p. 040 521 8151