Hyppää pääsisältöön

Isabella: Tuntemattomat tulee kirjaimellisesti ovelle ja haluu tutustuu

isabella blogi logo
isabella blogi logo Kuva: Yle au pairit australiassa

Isabella kirjoittaa siitä mitä Australiassa tapahtui: "Niin paljon on ehtinyt tapahtua alle parissa viikossa. Oon kiitollinen jokaisesta päivästä jonka oon saanut viettää täällä."

"Vaikka Kellyn luona asuminen oli rankka kokemus, oon kiitollinen Kellylle, että hän antoi mun asua luonaan. Uskon, ettei hänen tarkotuksena ollut pahoittaa mun mieltä.

Hän oli vain strassaantunut, ja koska olin se joka sattui olemaan kotona hänen kanssaan, hän purki stressiään minuun.

Ja todellakin ymmärrän miksi hän oli stressaantunut. Kuka tahansa jolla olisi yhtä paljon töitä, olisi varmaan yhtä stressaantunut. Ihailen kuinka menestynyt hän on työelämässä ja tuun aina muistelemaan tätä stressaantunutta bisnes-naista rakkaudella♥ (ja rehellisesti sanottuna myös vähän pelolla).

Pakko myöntää, että olen hämmentynyt miksi hän suuttui siitä, että lähdin pois…

au pairien eka tapaaminen
Eka tapaaminen muiden au pairien kanssa. Tykkään niistä jo nyt valtavasti. au pairien eka tapaaminen Kuva: Yle au pairit australiassa

Kelly oli itse sanonut mulle moneen moneen moneen kertaan, että olisi parempi jos en olisi siellä ja että minusta on enemmän haittaa kuin hyötyä. Hän sanoi, että tää koko au pair -juttu on hänelle ajanhukkaa.

Sanoin, että en halua enää hukata hänen aikaansa, koska arvostan häntä, ja sen takia lähden pois, koska haluan olla avuksi, enkä taakaksi.

Toivon, että tein oikein… Uskon, että päätökseni seurauksena sekä Kelly että minä ollaan molemmat onnellisempia ;)

Uskomatonta miten yhdessä päivässä mun koko onni voi kääntyä. Kellyn luona olin aina hieman varautunut ja peloissani. Täällä vuokra-asunnossa mulla on niin turvallinen olo.

Tän talon omistaja on ihana ja silmät vetistyen on sanonut että tää talo on nyt mun turvapaikka.

En oo koko Austraalian aikana tuntenut oloani näin kotoisaksi… Tuntuu että kaikki on hyvin♥

Tän talon omistaja on ihana ja silmät vetistyen on sanonut että tää talo on nyt mun turvapaikka, ja en tuu koskaan olemaan yksin, koska tää on nyt mun koti.

Hän sanoi, että vaikka muuttaisin toiseen perheeseen, olen aina tervetullut hänen luokseen takaisin, ja jos joskus olen peloissani, voin soittaa hänelle.

En ole sanonut että mua pelottaa, mutta kai mä muistutan vähän hermostunutta hiirtä, niin hän on päättänyt rohkasta mua :D Ja oon siitä niin kiitollinen ♥ Joka päivä mitä enemmän vietän aikaa täällä talossa, vakuutun että Depra ei ole ihminen, vaan enkeli.

Vaikka se aika Kellyn luona oli rankaa, oon kiitollinen, että se oli välillä kauheaa, koska jos se ei olisi ollut kauheaa, en olisi muuttanut tähän vuokra-asuntoon, enkä olisi tutustunut näihin ihaniin kultaisiin ihmisiin joihin olen nyt saanut tutustua ♥

Jos joku ei usko enkeleihin, niin Depran ja Veronikan tavattuaan, varmasti uskois! Haha apua kuulostan niin kornille ♥

Veronica, mun uusi ystävä, asuu samassa talossa kuin mä, ja heti samana päivänä kun muutin sinne, hän on vienyt mua joka paikkaan ja esitellyt mua kaikille ystävilleen. Heti ekasta päivästä asti ollaan oltu erottomattomat ja ollaan oltu joka päivä yhdessä.

Vaikka oon ollut kipeenä, ja oon sanonut että en voi nähdä ketään, koska en haluu tartuttaa, silti hän aina tulee ja tuo teetä ja on koko ajan niin auttavainen…

Musta tuntuu, että kaikki Depran talon asukkaat on enkeleitä. Jos joku ei usko enkeleihin, niin Depran ja Veronikan tavattuaan, varmasti uskois! Haha apua kuulostan niin kornille ♥

Kaikki tän talon asukkaat on niin herttaisia. Yhtenä päivänä yksi poika tuli mun huoneen ovelle ja sanoi että ei olla koskaan nähty, mutta hän on kuullut musta, ja hän kysyi haluaisinko tulla hänen ja hänen kavereiden kanssaan rannalle.

Sanoin että olin luvannut mennä toiseen paikkaan, niin hän tarjoutui saattamaan mua juna-asemalle.

Myöhemmin ystävällinen nuori pariskunta tuli koputtelemaan mun ovelle ja kysyi haluanko lähteä heidän kanssaan kävelylle. Tuntemattomat tulee kirjaimellisesti ovelle ja haluu tutustuu.

Myös rannalla ja kaupungilla ihmiset tulee juttelemaan antamaan yhteystietojaan…. kaikki on niin ihanan sosiaalisia ♥ Se on kivaa, koska rakastan tutustua uusiin ihmisiin ja musta on mielenkiintoista kuulla tuntemattomien elämäntarinoita.

LUE Isabellan muut kirjoitukset:

- Sä teet kaiken ihan väärin! Sä et ajattele yhtään!

SEURAA au paireja myös Facebookissa ja Instagramissa: @aupairit.

Kommentit