Hyppää pääsisältöön

Vielä kerran sedät: Steven Spielberg ja Harrison Ford tekevät vielä yhden Indiana Jones -elokuvan

Harrison Ford on uuden elokuvan ilmestyessä 76-vuotias.

Elokuvasarjan neljännessä osassa nähtiin Harrison Fordin rinnalla Shia LaBeouf. // Kuva: imdb.com

Harrison Ford, 73, saa jälleen kerran kaivaa nahkaruoskan ja lierihatun naftaliinista. Walt Disney Studios tiedotti tiistaina, että Indiana Jones -elokuvasarjaan tehdään vielä yksi jatko-osa.

Arvioiden mukaan viides elokuva saapuu elokuvateattereihin heinäkuussa 2019. Juuri muuta ei vielä oikeastaan tiedetäkään. Disney ei ole julkistanut vielä tietoja juonesta, näyttelijöistä tai elokuvan nimestä.

Elokuvasarjan edellinen osa Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta ilmestyi vuonna 2008. Ensimmäinen Indiana Jones -elokuva, kulttimainetta nauttiva Kadonneen aarteen metsästäjät, ilmestyi vuonna 1981.

 • Kommentti: Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa Edin uuden singlen kohdalla häviäjä ei ole kanadalainen indie-artisti, jolta jää saamatta käyttökorvaukset, vaan Edi itse, kirjoittaa YleX:n musiikkitoimittaja Anton Vanha-Majamaa.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.