Hyppää pääsisältöön

YleX:n Tommi ja Samuel rantautuvat Onnenonkijan ensi-iltaan - tirkistele punaisen maton tunnelmia Periscopesta

Kuka tietää, ehkä Tommi ja Samuel ehtivät päivän aikana saada vielä omat sivut IMDb:hen

Elokuvan pääosia esittävät Olavi Uusivirta ja Minka Kuustonen. // Kuva: YleX / Samppa Rautio

YleX on tänään kärppänä paikalla Onnenonkija-elokuvan ensi-illassa, kun YleX Aamun Tommi ja Samuel päivystävät punaisella matolla.

Kaksikon matkaa kohti kuuluisuuksia ja kuuluisuutta voi seurata Periscopen kautta noin kello 17.40 alkaen. YleX löytyy Periscopesta tunnuksella @ylex_official.

Tommi ja Samuel nähdään illan aikana punaisen maton lisäksi myös valkokankaalla. Toistaiseksi kaksikko ei kuitenkaan ole saanut omia sivuja Internet Movie Databaseen.

Onnenonkija-elokuvan päärooleja esittävät Minka Kuustonen ja Olavi Uusivirta. Kuustonen esittää elokuvassa muotibloggaaja Marjaa, joka ei onnistu bloginsa avulla saavuttamaan himoitsemaansa elintasoa. Uusivirta puolestaan on rikkaan suvun vesa, joka unelmoi tavallisesta elämästä.

- Köyhä tyttö, joka ei osaa olla köyhä, ja rikas jätkä, joka ei osaa olla rikas, elokuvan käsikirjoittaja Pekko Pesonen tiivistää.

Lue myös:

YleX Ensinäytössä blogimaailmaan sukeltavan Onnenonkija-leffan traileri – käsikirjoittaja teki taustatyötä Suomen rikkaista

YleX mukana ensimmäisessä blogeista ja vlogeista kertovassa kotimaisessa elokuvassa – pääosissa Olavi Uusivirta ja Minka Kuustonen