Hyppää pääsisältöön

Axl Smith kirjoittaa salakuvauskohusta Facebookissa – pitää tunnustusvideotaan virheenä

Smith pyytää anteeksi ja kirjoittaa, että hänen sanojaan on ymmärretty väärin.

Axl Smith // Kuva: YleX/Nadja Kamara

Salakuvauskohun nostattanut Axl Smith ei julkaissutkaan torstaina uutta videota. Smith kertoi keskiviikkona Facebook-sivuillaan julkaisevansa torstaina videon, jossa hän vastaisi kaikkiin salakuvaustutkintaan liittyviin kysymyksiin.

Torstaina Smithin Facebook-sivuille ilmestyi kuitenkin pitkähkö kirjoitus, jossa hän kertoo, ettei aiokaan julkaista vastausvideotaan. Sen sijaan Smith sanoo, että alkuperäinen, viime viikolla julkaistu tunnustusvideo oli virhe.

- En toiminut järkevästi, kun julkaisin videon, jossa selittelin tapahtunutta. Sanojani on tämän jälkeen väärinymmärretty ja tulkittu oman mielen mukaan ja tutkinnasta on erittäin paljon väärää infoa lehdissä ja somessa - mutta en aio kaataa lisää bensaa liekkeihin.

Smith kirjoittaa, ettei hän syyllistä ketään muuta mistään ja ottaa täyden vastuun teostaan. Smith myös pyytää anteeksi asianomaisilta ja heidän läheisiltään ja muilta, joita asia on koskettanut.

- Tein virheen, myönnän sen ja pyydän anteeksi.

Poliisilla on hallussaan tietokone, jolla epäillään olevan Smithin kuvaamia seksivideoita. Tiettävästi Smith ei ole kysynyt seksikumppaneiltaan lupaa videoiden kuvaamiseen ja niiden säilyttämiseen. Poliisi tutkii tapausta rikosnimikkeellä salakatsominen.

Lue myös:

Axl Smithin videolle joutunut: ”Miten joku voi ajatella, että naiset ovat jotenkin vastuussa tästä?”

Axl Smithin videotunnustus tuntuu vilpittömältä – mutta mitä pidemmälle sitä ajattelee, sen ällöttävämmältä se tuntuu

Poliisi kotona kuvaamisesta: Valvontakameralaitteiston asentamiseen on erittäin tarkat ohjeet