Hyppää pääsisältöön

UPplus: Lissuudesta

Rohkea ja näyttävä nainen: nappaa Lissu Kanervan tyylivinkit uudesta UPplussasta ja kerää katseet!

Keväällä 2016 Lontoosta Virtaukseen palannut Lisbeth Kanerva on saanut rockvaikutteiseen tyyliinsä ripauksen lisää katu-uskottavuutta. Silti Lissu näyttää edelleen siltä, kuin olisi koko ajan valmiina hyppäämään show´n keskipisteeksi.

Uusi Päivä -sarjan näyttelijä Hanna-Riikka Siitonen
Korkkarit, tennarit ja rohkeat printit pukevat pitkäsääristä Lissua. Uusi Päivä -sarjan näyttelijä Hanna-Riikka Siitonen Kuva: Yle/ Suvi Roiko hanna-riikka siitonen, lissu kanerva, uusi päivä

Talvityypin musta ja valkoinen ovat Lissun vaatekaapin kivijalat, joiden piristyksenä toimivat kirkkaat, viileät tehostevärit pinkistä turkoosiin ja lilasta petrooliin - kimallusta ja glitteriä unohtamatta!

Uusi Päivä -sarjan näyttelijä Hanna-Riikka Siitonen
Uusi Päivä -sarjan näyttelijä Hanna-Riikka Siitonen Kuva: Yle/Uusi Päivä lissu kanerva, hanna-riikka siitonen, uusi päivä

Lisbeth Kanervan erottuvalle ja vahvalle omalle tyylille on ominaista muutos: erityisesti Lissun hius- ja kampaustyylit vaihtuvat usein ja rohkeasti.

Meikissään opettajan uralle siirtynyt entinen keikkamuusikko luottaa hyväksi havaittuun artistilookiin: tummat smokey eyes -silmät näkyvät estradilla kauas ja ovat tehokkaat sen ulkopuolellakin! Lissu siis rajaa silmänsä mustalla, sivelee koko liikkuvalle luomelle tummaa sinistä tai harmaata sekä viimeistelee komeuden huolellisilla häivytyksillä ja usealla ripsivärikerroksella.

Uusi Päivä -sarjan näyttelijä Hanna-Riikka Siitonen
Uusi Päivä -sarjan näyttelijä Hanna-Riikka Siitonen Kuva: Yle/ Suvi Roiko hanna-riikka siitonen, lissu kanerva, uusi päivä

Meikin perustana on tietysti huolellinen pohjustus, eikä aikuisen naisen kannata unohtaa aurinkopuuteria ja heleää poskipunaa. Tummien silmien pariksi käyvät vaaleat, kiiltävät huulet.

Näyttelijä ja laulaja Hanna-Riikka Siitonen kuvaa omaa tyyliään Lissun tyyliä mustemmaksi, mutta ainakin yhden asian hän on hahmoltaan omiin esiintymisasuihinsa noukkinut: koruja kannattaa käyttää rohkeasti!

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Testaa tietosi UP:n 1. tuotantokaudesta

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011.

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011. Testaa, kuinka hyvin muistat sen tapahtumat. Koko kausi katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 • Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

  Fanien toive toteutuu vihdoin!

  Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

 • Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

  Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

  Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.