Hyppää pääsisältöön

Adele pyysi nuoren autistisen fanin laulamaan kanssaan esiintymislavalle – sai hurjat suosionosoitukset

12-vuotiaan Emilyn isän mukaan tyttärellä on autisminsa vuoksi hankaluuksia selviytyä sosiaalisista tilanteista, mutta pystyy renoutumaan laulaessaan.

Adede on hieno tyyppi. // Kuva: EPA / Paul Buck

Adele ei ole pelkästään uskomaton laulaja. Hän on myös ihana ihminen.

Adele esiintyi maaliskuun alkupuolella Manchesterissä. Yleisön joukossa ollut autistinen 12-vuotias Emily Tammam kannatteli kylttiä, jossa luki "Unelmani on laulaa Adelen kanssa".

Adele huomasi kyltin ja – koska hän on Adele – pyysi tyttöä tulemaan lavalle laulamaan hänen kanssaan, Manchester Evening News kertoo.

Kun vuonna 2014 Britannian Talent-ohjelmassa esiintynyt Tammam alkoi laulaa Adelen Someone Like You -kappaletta, yleisö repesi liitoksistaan: tyttöhän osasi laulaa! Tamman jopa irroitteli kertosäkeessä Adelen tyytyessä katselemaan viereltä.

Autismin lisäksi ADHD-oireista kärsivä Tammam on kokee isänsä mukaan haastaviksi tilanteet, joissa hän on ihmisten joukossa tai hänen odotetaan tekevän jotain. Poikkeuksen ongelmiin tekee laulaminen.

- Hän on esiintynyt monia kertoja ja on laulaessaan onnellinen ja uskomattoman rauhallinen, isä Ray Tammam kertoo ITV:lle.

Manchester Evening Newsin mukaan Emily sai illan aikana itselleen lukuisia faneja, jotka halusivat ottaa selfieitä hänen kanssaan keikan jälkeen.

Lue myös:

Adele oli Brit Awardsin tähti: puolusti raiskauskohun keskellä olevaa Keshaa, sai palkinnon avaruudesta ja suukon Justin Bieberiltä

Adele vaikutti olevan ok Grammy-gaalan epäonnistuneesta esityksestään – todellisuudessa tähtiartisti itki koko seuraavan päivän

Taas Adele-ennätys: Hello-video saavutti miljardi katselukertaa nopeimmin YouTube-historiassa

Näin hauskana et ole ennen nähnyt Adelea – räppää Nicki Minajin biisin ja tyhjentää mukinsa yhdellä huikalla