Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Töölön Ketterä

Töölön Ketterä

"Ludoo" vavisuttaa Etu-Töölöä isoilla bassolinjoillaan ja tiukoilla laineillaan. Kappaleen verset kertovat elämästä Töölössä ja Ketterästä itsestään. Jotta räp-kappaleen peruselementti-bingon kaikki ruudut saadaan rastitettua, niin kertosäkeistö kertoo naisista. Ketterä kuitenkin lähestyy aihetta keskivertoa herkemmin.

Töölön Ketterä on rap-artisti Matti 8:n ja tuottaja Handshakingin yhteisprojekti. Se lainaa osin grimeä, osin pop-vaikutteita, yhdistää ne omaleimaiseen tuotantoon ja Matti 8:n etevään flow'hun. Lopputuloksena on ainutlaatuinen ja kiinnostava tulokas Suomen musiikkikentälle. Töölön Ketterä EP julkaistaan huhtikuussa ja sen jokaisesta kappaleesta julkaistaan musiikkivideo. EP:llä ovat mukana myös räppärit G-Mies (Kepes Mode),Pianomies, sekä tuotannon puolesta Noah Kin.

Musiikkityyli: Grime

Kotipaikkakunta: Helsinki

Perustamisvuosi: 2015

Kokoonpano: Handshaking, Matti 8

YleX kommentoi:

Ketterää, näppärää ja koukuttavaa räppiä Helsingin asuinalueelta, josta sitä vähiten odottaisi. Kaksikolla on persoonallinen ote, jolla he tekevät grimea omilla ehdoilla ja suomalaisella näkemyksellä. Oodtamme innolla debyytti EP:tä!