Hyppää pääsisältöön

Elastinen vieraili YleX:llä - kiistää varastaneensa Poikeluksen ja Hätösen ohjelmaidean

Räppäri väittää, että kuvauspäivät ja "kaikki muu" oli jo sovittu. Pitäisikö uskoa?

Elastisella on jälleen "isoja juttuja" tulossa. // Kuva: Teemu/YleX

Suomen suosituimpiin räppäreihin kuuluva Elastinen vieraili tänään iltapäivällä Poikeluksen ja Hätösen ohjelmassa.

Elastinen tunnetaan uutterana työmyyränä, jolla on jatkuvasti useita rautoja tulessa. Tällä hetkellä artisti saa uurastuksen lisäksi ihailla työnsä hedelmiä, kun Elastinen feat. -ohjelma pyörii televisiossa. Hänet nähdään toukokuussa myös Hartwall-Arenalla yhdessä kaikkien ohjelmassa esiintyneiden artistien kanssa.

- Tässä on isoja juttuja käsillä. On hieno kevät tulossa, Elastinen toteaa.

Pihistikö Poikeluksen ja Hätösen idean?

Noin vuosi Elastinen julkisti jännittäviä uutisia. Artisti kertoi silloin jäähallikeikoistaan.

YleX:n salapoliisiosastolla oli kuitenkin eri teoria. Poikelus ja Hätönen uumoilivat tuolloin, että Elastisen ELA Show ei suinkaan tarkoita konserttia, vaan talk show'ta. Kun kaksikko esitti teoriansa räppärille suorassa lähetyksessä, herätti tämän reaktio enemmän kysymyksiä kuin vastauksia:

- Pitää laittaa mietintämyssyyn, Elastinen totesi.

Voiko tämä muka olla yhteensattuma?

Poikelus ja Hätönen ottivat tänään asian puheeksi salamyhkäisen räppärin kanssa. Kuten arvata saattaa, Elastinen kiisti jyrkästi Poikeluksen ja Hätösen väitteet idean plagioinnista.

- Me oltiin siis tossa vaiheessa sovittu jo kuvauspäivät ja kaikki muut asiat.

Niin varmaan.

Kuulostaako Elastinen vakuuttavalta? Kuuntele lähetys Yle Areenasta.

 • Kommentti: Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä

  Superfanin kommentti suhteestaan Lady Gagaan.

  Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä Lady Gagan fanittaminen on muuttunut vuosien mittaan ystävyyden kaltaiseksi välittämiseksi, mikä korostuu koronakriisin aikana, kirjoittaa musiikkitoimittaja ja Gagan superfani Markus Hilden. Meidän Little Monstereiden kevään mittainen odotus palkittiin perjantaina 22.

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa

  Mökkifestarit on kolmen päivän spessulähetys YleX Aamussa.

  YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa YleX Aamun Mökkifestarit kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6. Kaksi miestä, yksi mökki ja koko Suomen kokoinen mökkifestariviikonloppu! YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 26.–28.