Hyppää pääsisältöön

Isabella: On ihan parasta tajuta, että yks läheisimmistä ystävistä asuu saman katon alla

isabella blogi logo
isabella blogi logo Kuva: Yle au pairit australiassa

Isabella pohtii blogissaan tilanteiden taustoja: "Hihiiiii ihanaa, mun rakas ihana kultapupu isosisko muutti meille♥♥♥ Ollaan nyt kämppiksiä!!!"

Aluksi olin vähän kauhuissani, että tuleeko tästä ihan hullun kiusallista, kun Henrietta ja Scott on pari - ja mä oon siellä sitten kolmantena pyöränä :D

Mutta ei oo ollut yhtään kiusallista, ja onneksi Scott tulee aina myöhään töistä, niin voin omia Henrietan suurimmaksi osaksi ajasta itselleni :D

Henrietta on maailman ihanin kämppis! Meillä on ollut niin hauskaa♥ On ihan parasta herätä aamulla ja tajuta, että yks läheisimmistä ystävistä asuu saman katon alla ja voidaan viettää koko päivä yhdessä.♥

Scottin lapset on edelleen niiden äidillä, niin Henrietta ja mä ollaan ilman mitään sen suurempia velvollisuuksia, joten ollaan voitu shoppailla ja käydä ulkona jne.

Tai onhan meillä niitä velvollisuuksia…. Meidän molempien pitäisi nimittäin löytää töitä.

Isabella Henrietta
Isabella Henrietta Kuva: Yle aupairitaustraliassa
Mä joudun etsimään uuden työpaikan, koska Scottin ex-vaimo ei oo missään vaiheessa ollut iloinen siitä, että Scottilla on au pair.

Mä joudun etsimään uuden työpaikan, koska Scottin ex-vaimo ei oo missään vaiheessa ollut iloinen siitä, että Scottilla on au pair. Niillä on ollut tosi pahoja riitoja, ja nyt se ex-vaimo on päättänyt käyttää mua ja niitä lapsia aseinaan.

Se sanoi, että se ei halua että kukaan tuntematon hoitaa sen lapsia. Se alko kiristää Scottilta rahaa, ja nyt se haastoi Scottin oikeuteen ja se yrittää viedä Scottilta oikeuden nähdä sen lapsia. Niin surullista!!

Mun käy niin sääliks Scott. Kauheen paljon draamaa… Tää on ihan kuin suoraan jostain TV-sarjasta. Mulla on kauheen paha mieli Scottin puolesta. Kunpa se sais pian nähdä sen lapset! ♥

En yhtään tiedä, minkälaisia töitä lähtisin täältä Australiasta etsimään. Realistisin vaihtoehto olisi varmaan yrittää saada taas au pairin töitä. Mulle on kuitenkin jäänyt vähän traumat, kun oon nyt jo kaksi kertaa joutunut vaihtamaan perhettä.

Tuntuu henkisesti rankalta taas alottaa alusta.

Tuntuu henkisesti rankalta taas alottaa alusta ja pelottaa, että joutuisin lähtemään tosta kolmannestakin perheestä. Au pairina olo on myös sen takia rankkaa, koska työ ja koti on samassa, niin on tavallaan 24/7 töissä.

Olisi ihana löytää työpaikka missä koti ja työ ei olis samassa. Ehkä musta vois tulla lastenhoitaja. Se olisi samantyyppistä kun au pairina olo, niin mulla olis siitä ainakin kokemusta, mutta työ ja koti olis erikseen. Perfect :)

Tulee kyl kauhee ikävä Henriettaa, kun oon nyt tottunut että asutaan yhdessä. Alettiin haaveilemaan, että löydettäisiin työpaikat ja vuokrattais yhdessä joku kämppä. Se olisi ihan täydellistä, koska silloin voitaisiin jatkaa kämppiksinä, eikä jouduttais eroon toisistamme ♥

Isabella
Isabella Kuva: Yle aupairitaustraliassa

Oon niin iloinen, että meillä on maailman paras au pair -porukka kasassa. Oikeesti jokainen noista au paireista on upee persoona ♥ Tykkään niistä kaikista valtavasti.

Ollaan kaikki erilaisia (mikä on musta tosi mahtavaa!) mutta silti tuntuu, että jokaisen kaa mulla on myös jotain yhteistä.

Henrietta (mun rakas aurinkoinen kultamuru) on mun kaa ainakin siinä ihan samis, että ollaan energisia, vähän hassuja höppänöitä. Mutta Etta on mulle myös se viisas isosisko, jolta saa hyviä neuvoja ja jonka kaa voi oikeesti puhuu mistä vaan ♥

Etta, jos luet tätä jossain vaiheessa, niin haluun vaan että tiedät: Loooove youuu big sister!

Susa ♥ Mun ihana prinsessa-ystävä. Jo heti ekasta illasta tiesin että meistä tulee hyviä ystäviä. Ollaan tavallaan kuin yö ja päivä, koska ulkopuolisten silmään mä oon varmaan sellanen aurinkoinen hassu ja Susa puolestaan cool jääprinsessa.

Ihailen Susaa, kun Susalla on sellanen asenne, että se ei välitä mitä muut ajattelee ja sitä ei haittaa jos ihmiset ajattelee siitä pahaa.

Mä haluun samanlaisen asenteen, koska oikeesti muiden mielipiteistä ei pitäis välittää! Susa, mun cool prinsessa-ystävä, oot swageimpii ihmisii joita tunnen ♥ ;)

Juho on mahtava, kun se tulee oikeesti kaikkien kaa toimeen. Se on myös auttavainen. Muistan kun eka viikko Australiassa alkoi olemaan takana ja olin ihan pihalla kaikesta (esim. mitkä alueet on Sydneyssä yöllä vaarallisia jne) niin oli tosi rauhottavaa jutella Juhon kaa kun tuntuu, että se tietää kaiken :D

Juho on se meiän viisas isoveli, joka aina osaa neuvoa :) Haha, oon ihan varma että Juho tulee saamaan tän sarjan kautta kunnon fani-lauman :D ♥

Varmaan me muut au pairit saadaan varmasti netissä ilkeitä kommentteja, mutta mulla ei mielikuvitus riitä mitä ilkeetä sanottavaa ihmiset vois keksii Juhosta.

Mä niin tykkään noista mun au pair -ystävistä :)♥

LUE Isabellan muut kirjoitukset:

- Sä teet kaiken ihan väärin! Sä et ajattele yhtään!
- Tuntemattomat tulee kirjaimellisesti ovelle ja haluu tutustuu
- Perheenvaihto on kasvattanut itseluottamusta au pairina

SEURAA au paireja myös Facebookissa ja Instagramissa: @aupairit.

KATSO kaikki jaksot Yle Areenasta: