Hyppää pääsisältöön

Seiska: Mikael Gabriel ja Chisu seuraavalla Vain elämää -kaudella

Suositun musiikkiohjelman viides kausi nähdään Nelosella ensi syksynä.

Mikael Gabriel ja Chisu. // Kuva: Kuvat: YleX

Seuraavalla Vain elämää -ohjelman tuotantokaudella ovat mukana muun muassa räppäri Mikael Gabriel sekä poptähti Chisu, kertoo Seiska-lehti.

Ohjelman viidennellä tuotantokautta tähdittävät Seiskan tietojen mukaan myös Anna Puu, Hector, Lauri Tähkä ja Suvi Teräsniska. Sunrise Avenue -yhtyeen laulaja-kitaristi Samu Haberin osallistumisesta neuvotellaan yhä, lehti kertoo.

Suositun Vain elämää -ohjelman viides tuotantokausi nähdään Nelosella ensi syksynä. Nelonen ei ole kertonut virallisesti seuraavan kauden artisteja, vaan heistä on yleensä tiedotettu vasta myöhemmin keväällä.

Lue myös:

Vain elämää tulee taas – nähdäänkö nämä tähdet Satulinnassa?