Hyppää pääsisältöön

Syke-jaksoarvio: Besserwisser ja playboy vauhdissa

Mikäs tätä potilasta riivaa?
Mikäs tätä potilasta riivaa? Syke (tv-sarja)

Syke-sarjan kolmas tuotantokausi alkoi tänään. Areenassa on nyt nähtävissä viisi ensimmäistä jaksoa. Mitäs tykkäsitte?

Max Hanssonilla on leikkikaverit vähissä

syke
Max on vuorostaan Marjutin kimpussa. syke Syke (tv-sarja)

Vaikka Max on mielestäni mukava mies, naisasioissa hän on surkea. Toisen kauden lopulla hän lämppäsi Iiris Ketolaa. Nyt Iiris vaikuttaa siltä, ettei häntä voi vähempää kiinnostaa Maxin jutut. Myös Johanna torjuu Maxin lounaspyynnön hieman naureskellen sille, että Max jaksaa vielä yrittää.

Maxilla ei ole jäljellä oikein ketään, kenen kanssa leikkiä. Hänpä alkaa yllättäen lämpätä traumapolin ylilääkäri Marjut Blomia, jotta saisi himoitsemansa Euroopan kirurgien liiton puheenjohtajuuden. Hän kehuu Marjutia kukoistavaksi ja iskee silmää. Oikeasti Max, aika paksua!

Mitä mieltä olet Maxista?

Playboy, ei siitä mihinkään pääse.
51% (662 ääntä)
Hieno mies, mutta selvästi sitoutumiskammoinen.
26% (331 ääntä)
Suoraa sanoen rasittava tyyppi.
16% (212 ääntä)
Noin me kaikki toimimme, kun etsimme sitä oikeaa! Go Max!
7% (88 ääntä)
Ääniä yhteensä: 1293

Johanna Alanko, melkein lääkäri

syke
Johanna jää rysän päältä kiinni. syke Syke (tv-sarja)

Johanna on päässyt opiskelemaan lääketieteelliseen tiedekuntaan ja se ei jää keltään huomaamatta: hän pätee kollegoilleen koko ajan. En usko, että hän tarkoittaa sillä pahaa, mutta onhan se rasittavaa. Voin kuvitella, miten kollegoilla nousee savu korvista. Kaiken lisäksi hän ylittää valtuutensa ja päättää ottaa potilaalta selkäydinnäytteen ilman lääkärin lupaa. Hän joutuu Lenitan puhutteluun, mutta pitää nuhtelua kohtuuttomana.

Hetkeksi hän saa kuitenkin sympatiat puolelleen, sillä neuvokkaan toimintansa ansiosta hän pelastaa nuoren tytön pedofiili-leiriohjaan kynsistä (epäilin muuten tytön isää aluksi syylliseksi ja yllätyin, kun poliisit veivätkin ohjaajan!). Hän vaikutti myös oikeasti potevansa syyllisyyttä siitä, että tyttö putosi sängystä hänen vahtivuorollaan. Mutta viimeisessä kohtuaksessa sympatian rippeetkin haihtuvat, kun hän väittää Iirikselle, ettei nukahtanut sängyn viereen, vaan ”oli hakemassa… öö …kanyylia”, kun tyttö putosi sängystä.

Mitä mieltä olet Johannan käytöksestä?

Johanna on alkanut suhtautua kollegoihinsa yliolkaisesti. Se on ärsyttävää.
46% (547 ääntä)
Kiva, että hän on innoissaan, mutta onhan se rasittavaa kuunnella tuollaista besserwisseriä.
40% (478 ääntä)
Antaa Johannan selittää. Ei se ketään tapa ja saavatpa lisätietoa.
12% (141 ääntä)
Hoitajakollegat ovat vain kateellisia.
2% (26 ääntä)
Ääniä yhteensä: 1192

Jarkko Vento muuttaa takaisin Helsinkiin

syke
Jarkko palaa töihin sairaalaan,... syke Syke (tv-sarja)
syke
...mutta hänellä onkin uusi tyttöystävä! syke Syke (tv-sarja)

On se totta! Jarkko on tullut takaisin. Huomasitteko, miten mielissään Iiris oli, kun hän näki Jarkon? Ja Jarkkokin katsoi Iiristä hymyillen. Vaikuttaa siltä, että vanha suola janottaa. Ihana Lenita järjesti työvuorolistat niin, että Jarkolla ja Iiriksellä on samat työvuorot. Aivan parasta!
Työpäivä on lopussa ja Iiris menee Jarkkoa vastaan. Vastassa onkin myös Jarkon uusityttö ystävä, Stiina. Tuntui kyllä pahalta Iiriksen puolesta. Stiina näyttää myrkyn nielleeltä ja Jarkko on hämmentynyt tilanteesta. Ei näin pitänyt tapahtua.

Mitä mieltä olet tästä käänteestä?

Klassinen laastarisuhde. Säälittää lähinnä Stiina.
56% (638 ääntä)
Iiriksen olisi pitänyt osata varautua tällaiseen.
23% (261 ääntä)
Ihmeellistä peliä Jarkolta, en olisi uskonut.
21% (243 ääntä)
Ääniä yhteensä: 1142

Petteri Holopainen sekoaa seksistä

syke
Holopainen turvautuu kuplamuoviin nähtyään potilaat harrastamassa seksiä (P.S. Katso noita silmäripsiä!) syke Syke (tv-sarja)

Ei ole uutinen, että Holopainen käyttäytyy oudosti, mutta avausjaksossa Holopaisen reaktio kummastutti erityisen paljon: sairaalassa on hoidossa aivokuumepotilaita, jotka alkavat kortisonipäissään harrastamaan seksiä sairaalasängyssä. Lenita yrittää irrottaa potilaita toisistaan ja pyytää Holopaista apuun. Holopainen pakenee huoneeseensa, luettelee rauhoittuakseen aivohermojen nimiä ja paukuttelee kuplamuovia. En edes yritä arvuutella, mistä moinen käytös johtuu. Holopaisesta ei ikinä tiedä.

Mitä sinä arvelet?

Se on vain Holopaisen tapa reagoida. Ei sen kummempaa.
37% (430 ääntä)
Liittyy jotenkin bikini fitness -malli Nooraan.
34% (397 ääntä)
Holopaisella on joku seksiin liittyvä trauma.
30% (348 ääntä)
Ääniä yhteensä: 1175

Olavi hämmentää Lenita Pakkalan

syke
Lenita hämmentyy Olavin tapaamisesta. syke Syke (tv-sarja)

Nyt se on selvää, että Lenitan ja Villen suhde on ohi. Vaikka Ville olikin mukava tyyppi, luulen että Lenita mietti liikaa heidän ikäeroaan. Rehellisesti sanottuna, en ole erosta kovinkaan pahoillani, sillä sairaalaan saatiin uusi hallintojohtaja Olavi Kaskela.
Ensivaikutelma herrasta ei ole kovinkaan mairittelevia: huhujen mukaan hän kyykyttää hoitajia, eikä hänelle kelpaa henkilöstöruokalan ruoka. Hän on myös ottanut henkilökohtaisen sihteerin.

Lenita joutuu tutustumaan Olaviin, kun potilas uhkaa nostaa sairaalan syytteeseen. Tunnelma Olavin huoneessa on jännittynyt, ja vaikuttaa siltä, ettei Lenita osaa suhtautua Olaviin, koska ennakkokäsitys ja todellisuus ovat ristiriidassa keskenään.
Minulla on sellainen tunne, että Olavi on oikeasti hyvä tyyppi. Ennakkoasetelmasta huolimatta ja uskallan jo tämän perusteella toivoa, että Lenita ja Olavi rakastuisivat.

Mitä mieltä te olette?

Olavi vaikuttaa makeilijalta. Jostakin ne juorut ovat peräisin...
36% (389 ääntä)
No, katsotaan. Vaikea vielä sanoa.
35% (382 ääntä)
IHANA! Olavi tuntuu ymmärtävän Lenitan työtä hyvin. Kohta he ovat suhteessa :)
28% (307 ääntä)
Ääniä yhteensä: 1078

Ilmari Nortamolla ja Marleena Rannalla on jotain outoa tekeillä

syke
Ilmari karttelee Marleenaa. syke Syke (tv-sarja)

Muistatte varmaan, miten Ilmari kosi Marleenaa toisen kauden lopulla. Nyt hääpäivä on päätetty, se on huhtikuussa! Mutta joku asia selvästi hiertää tätä pariskuntaa. Marleena, joka haluaisi maailman eniten vauvaa, puolustaa yhtäkkiä sitä, että sen hankkiminen olisi Ilmarille liian rankkaa. Ja huomasitteko, miten Ilmari poistui Marleenan viereltä, kun Marleena kosketti hänen käsivarttaan kahvihuoneessa?

Mitä tekisit Marleenan tilanteessa?

Marleena ja Ilmari ovat jo selvinneet Marleenan riippuvuudesta. Kyllä he kestävät tämänkin.
56% (595 ääntä)
En todellakaan menisi naimisiin, jos Ilmari ei ole valmis hankkimaan yhteistä lasta!
15% (163 ääntä)
Parempi pysyä suhteessa, vaikka ilman vauvaa. Marleena ei välttämättä edes saa lapsia. Hän voi menettää kaiken, jos ero tulee!
15% (155 ääntä)
Marleena haluaa ennemmin lapsen kuin Ilmarin. Ero on ainoa ratkaisu, ja mitä pikemmin se tapahtuu, sitä parempi.
14% (148 ääntä)
Ääniä yhteensä: 1061
Kommentit