Hyppää pääsisältöön

Tee pääsiäistesti ja selvitä, mikä pääsiäisen hahmo olet!

Pääsiäiseen liittyy suuri määrä hahmoja ja perinteitä. Mistä ne tulevat? Tee testi, saat tietoa pääsiäisperinteistä – ja itsestäsi!

Vastaukset tallennetaan käyttäen Google Form -työkalua.
Kommentit

Ihminen ja yhteiskunta

  • Islamin vieraana

    6-osainen sarja islamista.

    6-osaisessa sarjassa professori Jaakko Hämeen-Anttila johdattaa kiehtovalle matkalle islamin maailmaan – sen historiaan, kulttuuriin, kuvataiteisiin, musiikkiin ja kirjallisuuteen sekä ihmisten jokapäiväiseen elämään. Ohjelmasarja on valmistunut v. 2003.

  • Buddhan jalanjäljillä

    Buddhalaisuus

    Buddhalaisuus ei ole kristinuskoon tai islamiin verrattavissa oleva uskonto, vaan pikemmin filosofia, joka opettaa tien korkeimman moraalisen, henkisen ja intellektuaalisen "valaistumisen" saavuttamiseen.