Hyppää pääsisältöön

Bebe Rexha vai Iggy Azalea soittarille?

Kumpi kappale nousee tällä viikolla suoraan YleX:n soittarille: Bebe Rexhan ja Nicki Minajin No Broken Hearts vai Iggy Azalean Team?

Nouseeko tällä viikolla soittarille Bebe Rexha vai Iggy Azalea? // Kuva: http://beberexha.com/ ja http://www.defjam.com/artists/iggy-azalea/ Kuvan muokkaus YleX

Äänestä sitä biisiä, jonka tahdot nostaa YleX:n soittarille. Maiju Pellikka julkistaa enemmän ääniä saaneen ja näin soittarille nousevan kappaleen lauantaina klo 12:45 YleX Himotuimmissa. Tällä viikolla äänestyksessä ovat vastakkain yhdessäkin kappaleita kirjoittaneet artistit.

Bebe Rexha feat. Nicki Minaj: No Broken Hearts

G-Eazyn Me, Myself & I -hitistäkin tuttu Bebe Rexha tavoittelee soittaripaikkaa No Broken Hearts -kappaleella, jossa lauletaan murheiden karistamisesta. Biisillä on mukana Nicki Minaj, jonka kanssa Rexha on jo aikaisemmin tehnyt yhteistyötä David Guetan Hey Mama -kappaleella.

Iggy Azalea: Team

Esimerkiksi kappaleista Fancy ja Black Widow tuttu Iggy Azalea laulaa uudella sinkullaan itsevarmuudesta ja siitä, kuinka hän on yksin oma tiiminsä. Kappaleen kirjoittamisessa hänellä oli kuitenkin apuna iso tiimi, johon kuului myös kilpakumppani Bebe Rexha.

Bebe Rexha vs. Iggy Azalea

Kommentoi myös valintaasi!