Hyppää pääsisältöön

Satuhäät - Keskitys onnistuu ja pallo on maalissa

Sari ja Joni
Sari ja Joni Satuhäät

Kultaisella Venlalla palkittu suosikkisarja Satuhäät starttaa 11:nnelle kaudelle ja vie katsojat avausjaksossa intohimoisen jalkapallomiehen Joni Rosenbladin, 28, ja rempseän Sari Leppäsen, 25, railakkaihin hääjuhliin Jyväskylään.

Sari ja Joni ovat hiljattain muuttaneet yhteiseen rivitaloasuntoon Orivedelle. Heidän kanssaan vuoroviikoin aikaa viettää Sarin edellisestä suhteesta syntynyt 10-vuotias poika Niko, jonka Sari synnytti jo 15-vuotiaana. Joni on löytänyt yhteisen sävelen Nikon kanssa jalkapalloilusta, jota kumpikin harrastaa.

Sari ja Joni
Sari ja Joni Satuhäät

Lähihoitajaksi valmistuva Sari on häiden aikaan työharjoittelussa kehitysvammaisten tukikeskuksessa Orivedellä ja toivoo pääsevänsä jatkamaan vammaistyön parissa. Joni puolestaan työskentelee poliisin lupapalvelutoimistossa Jämsässä.

Sari ja Joni kohtasivat baarissa Jyväskylässä yhteisten tuttujen seurassa. Baariin tullessaan Joni kiinnitti huomion seurueessa olleeseen kauniiseen naiseen ja koitti viestiä kiinnostuksestaan elekielellä. Ilta loppui kuitenkin lyhyeen, sillä pahoinvoiva Joni joutui lähtemään kesken illan kotiin.

Pari kohtasi kuitenkin pian uudella baarireissulla. Tällä kertaa Joni jaksoi sinnitellä Sarin seurassa loppuun asti ja ”pilkun” jälkeen parivaljakko suuntasi keskustelemaan Jonin jalkapallojoukkueen pussikaljapaikalle, jossa kylvettiin rakkauden siemen.

Sari ja Joni
Sari ja Joni Satuhäät

Neuvokkaana naisena Sari tiesi, kuinka Jonin pallonmuotoinen sydän voitetaan puolelleen. Joni muistelee lämmöllä, kuinka Sari oli eräänä iltana täytenä yllätyksenä kokannut poikaystävälleen hulppean aterian ja laittanut Mestareiden liigan pelin pyörimään televisiosta. Puolen vuoden yhdessäolon jälkeen Joni muutti Sarin luo.

Yhteenmuuton jälkeen Joni ei tahtonut aikailla kosinnan kanssa. Pariskunta lähti hakemaan jäätelötötteröitä kioskilta ja suuntasi sen jälkeen rannalle istuskelemaan. Ennakkoon varoittamatta Joni kaivoi sormuksen taskustaan. Sari sai lopulta shokiltaan vastattua myöntävästi.

 • Satuhäät - nuoren mormoniparin ensirakkautta ja bikinifitness-haaveita

  Janita Hämäläinen ja Sami Kettunen juhlivat Imatralla

  Marraskuinen kylmä ja kostea ilta ei varjosta nuorta onnea, kun toistensa ensirakkaudet, mormonitemppelissä avioliittoon vihityt, 24-vuotiaat Janita Hämäläinen ja Sami Kettunen, juhlivat häitään Imatralla. Iloisen ja vilkkaan nuorenparin ”Talven ihmemaa” -teemaiset juhlat pidetään Vuoksenniskan työväentalolla: vihkimiseremonian juhlapaikalla suorittaa Janitan isoisä.

 • Satuhäät- toinen kerta ja tuplaraskaus toden sanovat

  Jenna Pöyry ja Jukka-Pekka Koukkari saavat toisensa Kemissä.

  Heinäkuinen kesäpäivä hohtaa hellivää lämpöä ja rakkautta, kun 24-vuotias Jenna Pöyry ja vuotta vanhempi Jukka-Pekka Koukkari vihitään avioliittoon Kemin kirkossa. Hääjuhla vietetään Ravintola Tervolahovissa Tervolassa Kemijoen varrella.

 • Satuhäät - montako vierasta pieniin häihin lopulta tulee?

  Satu Korhonen ja Miska Salminen solmivat avioliiton Jämsässä

  Heinäkuinen lauantai säteilee onnea, kun 37-vuotias leipomotyöntekijä Satu Korhonen ja 31-vuotias rekkakuski Miska Salminen sanovat toisilleen tahdon Jämsän kirkossa. Hehkuvan parin pienimuotoista hääjuhlaa vietetään Ravintola Hirvikartanon tiloissa Jämsässä.

 • Satuhäät - perinteitä kunnioittaen avioon

  Reelika Vaino ja Tuomas Rämänen sanovat tahdon Karstulassa

  27-vuotias Reelika Vaino ja kaksi vuotta vanhempi Tuomas Rämänen sanovat tahdon Karstulan kirkossa kuulaimpaan ruska-aikaan. Hääjuhlaa vietetään noin sadan sukulaisen ja ystävän voimin paikallisella nuorisoseurantalolla.