Hyppää pääsisältöön

Studio Studiossa pössytellään pääsiäistupakkaa ja askarrellaan ristiinnaulittuja

Pääsiäinen sujuu hieman erikoiseen tapaan Studio Studio -viihdeohjelman sketseissä vuodelta 1988. Lasten askartelunurkassa väsätään pääsiäiskoristeita Golgatan malliin, ja hämäräperäinen noita jakaa naurusavukkeita perheenjäsenten röyhytettäviksi.

Pertti Sveholmin esittämän lastensedän johdolla askarrellaan sinisestä muovailuvahasta kolme mieshahmoa. Kaksi heistä on ilkeän ja vastenmielisen näköisiä jo ruumiinrakenteeltaan, kolmas sen sijaan sympaattinen ja normaalivartaloinen. Koko kolmikko ripustetaan roikkumaan risteille, jotka kiinnitetään muovailuvahasta tehtyyn kumpareeseen.

Toisessa sketsissä viekas noita tyrkyttää pahaa-aavistamattomille lapsille (Liisa Akimof ja Markku Arokanto) ja heidän äidilleen (Liisa Rimpiläinen) valtavia "pääsiäistupakoita", jotka tekevät heistä epäilyttävän hilpeitä. Isä pääsee tapahtumista selville, ja salaperäisen noidankin henkilöllisyys selviää.

Studio Studiota lähetettiin vuosina 1986–1988. Sarjaa ohjasi Heikki Harma ja käsikirjoittivat Liisa Akimof ja Liisa Rimpiläinen, jotka tunnetaan myös Iltalypsyn tekijöinä.

Kommentit