Hyppää pääsisältöön

UPplus: Bongolava-battle

Bongolavan pojilla on aina pieni jäynä ja keskinäinen kisa meneillään, joten oli aika tarjota Epulle, Ronille ja Oskulle mahdollisuus kunnon battleen! Kuka on mielestäsi Bongolava-battlen paras imitaattori?

Epusta stailattiin man bunilla ja ruutupaidalla Osku, Oskusta sivujakauksella, kuulokkeilla ja hopeapaidalla Roni ja Ronista farkkurotsilla ja koruilla Eppu. Ulkoiset tunnusmerkit ovat siis kunnossa, kun nuoret miehet heittäytyvät matkimaan toisiaan, mutta onnistuvatko bändiläiset apinoimaan toistensa elekieltä ja maneereita?

Aurinko, Hyvää ja kaunista sekä Ole mulle kaveri taipuvat tässä käsittelyssä aivan uusiksi sovituksiksi!

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Testaa tietosi UP:n 1. tuotantokaudesta

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011.

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011. Testaa, kuinka hyvin muistat sen tapahtumat. Koko kausi katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 • Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

  Fanien toive toteutuu vihdoin!

  Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

 • Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

  Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

  Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.