Hyppää pääsisältöön

Näin Cheek näyttelee – lyhytelokuva julki

Cheek on julkaissut ensimmäisen lyhytelokuvansa Youtubessa.

Cheekin Alpha Omega -jäähallikiertueella nähdyt videopätkät niputettiin yhteen lyhytelokuvaksi. Kiertuetta varten tehty fiktiivinen elokuva mukailee Cheekin elämäntarinaa. Maistiainen leffasta nähtiin jo aiemmin Cheekin _Keinu-_musiikkivideolla ja tietysti jäähalleissa ympäri Suomea.

Jare Tiihosen lisäksi Hannu Aukian ohjaamassa kiertue-elokuvassa näyttelevät muun muassa Samuli Edelmann, Juha Veijonen, Anniina Puonti, Markku Toikka, Jasmin Voutilainen ja Sampo Sarkola. Cheek on itse käsikirjoittanut elokuvan ohjaaja Hannu Aukian kanssa.

Elokuvassa käsitellään muun muassa Cheekin roolihahmon naisongelmia, peliriippuvuutta, isäsuhdetta ja menettämisen pelkoa. Leffan dramaattisimmassa kohdassa toteutuu Sä huudat -kappaleen laini ”pakko tappaa Cheekki”, kun Cheek todella listitään elokuvassa.

Lue myös:

Pipefest julkisti esiintyjiä – Cheek palaa "rikospaikalle"

Uusia Blockfest-esiintyjiä julki: Cheek ja jenkkiräppäri G-Eazy

Alpha Omega -kiertuedokumentin viimeinen osa julki - näe Cheek vaatekaapissa ja roskakatoksessa