Hyppää pääsisältöön

One Direction tauolla – Zayn Malikin soolodebyytti julki tasan vuosi eropäätöksen jälkeen

Zayn on muuttanut paitsi musiikkiuransa suuntaa, myös hiustyyliään tiuhaan vuoden aikana. Tänään artisti juhlii esikoislevynsä julkaisua.

Zayn // Kuva: Promokuva

Tänään 25. maaliskuuta on kulunut tasan vuosi siitä, kun directionereiden sydämet särkyivät, sillä One Direction tiedotti, että Zayn Malik on jättänyt yhtyeen. Nyt Zayn viettää maaliskuista päivää huomattavasti iloisemmissa tunnelmissa. Hän juhlii Mind Of Mine -debyyttilevynsä julkaisua.

Zayn on tehnyt esikoislevyään yhteistyössä muun muassa Frank Oceanin tuottajana toimineen Malayn kanssa. Ennakkoon albumilta julkaistiin _PILLOWTALK-_hittisinglen lisäksi kappaleet iT’s YoU ja BeFoUr sekä tuorein single LIKE I WOULD.

Lue myös:

One Direction tiedottaa: Zayn Malik jätti yhtyeen

Zayn Malik: En koskaan halunnut olla One Directionissa

Zayn Malikin kampaus – seikkailu, joka ei pääty koskaan