Hyppää pääsisältöön

Onko pääsiäisenä tylsää? Katso nämä mielenkiintoiset sarjat

Pääsiäislomalla on aikaa rentoutua ja katsoa mielenkiintoisia sarjoja ja dokumentteja. Tässä muutama kiinnostava poiminta Yle Areenasta.

Pakkomielteenä upea kroppa

Nuoret brittimiehet kuluttavat suuria summia ulkonäköönsä ja ottavat tuplasti enemmän selfieitä kuin samanikäiset naiset. Youtube-tähteyden takia on saatava isot lihakset, ruskettunut iho ja komeat kasvot.

Dokumenttiprojekti: Tuntematon pakolainen

Suomalainen koomikko Ali Jahangiri matkaa Kreikkaan rantautuvien pakolaisten kanssa halki Euroopan. Dokumenttielokuva rakentuu pakolaisten tarinoista ja kohtaamisista, joita uutiskuvat eivät tavoita.

Au pairit

Au pairien uskomattomia seikkailuja voi seurata Yle Areenasta niin Australian, Los Angelesin kuin Lontoonkin maisemissa.

VICE

Yle Areenasta löytyy kattava tarjonta mielenkiintoisia VICE-dokumentteja. VICE käy muun muassa onnellisen miesparin sängyssä kysymässä, miten seksi sujuu, mitä mieltä pari on pornosta ja millaista on olla homo tiukan uskonnollisessa perheessä.

Yle Live

Yle Live muistelee viime kesän aurinkoisinta viikonloppua Kaija Koon uskomattoman keikan myötä. 30-vuotisen soolouran tehneen laulajan Ruisrock-keikka oli kesäillan tunteellinen yhteislaulutilaisuus. Ohjelmassa nähdään myös Kaija Koon haastattelu.

Velipuolikuun pääsiäishanukas

Elävä arkisto puolestaan toivottaa hyvää pääsiäistä Velipuolikuun pääsiäishanukas -videon myötä.

Lue myös:

Mikä sopisi pääsiäiseen paremmin kuin ranskalainen elektro? Katso Daft Punk -dokumentti Areenasta

VICE Ylen kanaville ensi keväänä – laatudokumentteja ja uusia sarjoja

Surffailua ja bilettämistä vai vaippapyykkiä ja kotiintuloaikoja? Au pairien kolmas kausi ilmestyi Yle Areenaan