Hyppää pääsisältöön

Susa: "Menin peremmälle niin siellähän se itse herra A$ap sitten oli!"

Susa logolla
Susa logolla Kuva: Yle aupairitaustraliassa

"Käytiin kavereiden kanssa pari viikkoa sitten eli helmikuun lopulla A$ap Rockyn keikalla The Club nimisellä clubilla. Oon niiiiin iso fani, kuuntelen joka päivä sen musiikkia ja keikalla en voinu uskoo todeksi että näin ja kuulin sen livenä."

Asiat meni astetta enemmän uskomattomaksi kun joku tumma jätkä tuli miun luokse kysymään, että haluutko tulla asapin VIP-tilaan juomaan heidän kanssaan? Whaaat?!

Aluks luulin et se oli joku vitsi mut sit menin sinne ja heti aluksi siinä ovella oli 4 turvamiestä jotka otti miun puhelimen pois, etten voi ottaa mitään kuvia tai äänitteitä. Kysyin voisko miun kaveritkin tulla mutta ei.

Sit menin peremmälle niin siellähän se itse herra A$ap sitten oli!! +15 muuta muijaa ja pari jätkää.

Susan kuva hiphopklubilta
Susa snäppäili klubilta. Susan kuva hiphopklubilta Kuva: Susa Kettunen aupairitaustraliassa
Se toinen oli ihan obsessed miusta.

Myö halattiin sen kans, ja se kyseli miun oudosta aksentista. Sit se meni taas vetämään jotain biisiä lavalle ja jäin hengailemaan yhen toisen räppärin kanssa.

Se toinen oli ihan obsessed miusta ja sano kuinka hyvin erotun muista tytöistä sillä et miun illan asu oli M-kokoa oleva miesten musta t-paita ja polvi korkuiset mustat korolliset saappaat.

Kyllähän se sit meni vähän pussailun puolellekin sen kanssa. Pääsin loppu keikkaa seuraamaan lavan sivusta ja olo oli niin uskomaton, toi oli yks miun suurimpia unelmia. Siinä sai sentään ottaa kuvia!

Vedin koko homman coolisti enkä sortunut hyppimään innosta niinkun miun sisäinen fani tyttö olis halunnut.

Jatkoille lähettiin kavereiden kanssa kuitenkin ilman asappia, mut ne muut sen räppäri kamut oli messissä. Mentiin jonkun niistä omistamaan Sydneyn omakotitaloon, ja siis en oo ikinä ennen käyny niin hienossa kämpässä!

Se oli enemmänkin joku huvila. Siel oli pöydillä dollarin seteleitä levällään ja kaikkea muutakin.

Koko viikon se tyyppi kenen kanssa pusuttelin (sori en halua julkisesti sanoa nimeä vielä) soitteli miulle ja pyyteli ulos ja sitten nähtiin sen kanssa loppuviikosta. Tuli ilmi, että se oli artisti pia mian kaveri, yöpy samassa hotellihuoneessa kun räppäri jeremih, on esiintynyt tygan kanssa samalla lavalla ja studiossa ollut mukana justin bieberin kanssa.

Minä, Susa Kettunen pieneltä paikkakunnalta Suomesta olin yhtäkkiä tommosissa piireissä?!

Ulkonäöltään unelmien mies; entinen koripalloilija eli tosi pitkä, tumma, cool ja just semmonen rap-henkinen. Vähän vanhempi kun mie, mut eipä haitannut, meillä vaan klikkas heti.

Se halus lennättää miut sen keikalle Melbourneen seuraavana päivänä. Minä, Susa Kettunen pieneltä paikkakunnalta Suomesta olin yhtäkkiä tommosissa piireissä?!

Oon kyl aina tienny et miut on tarkotettu just johonki tommoseen ja pystyn siihe, mut en olis ees villeis unelmissa uskonu et tosta kaikesta tulee totta.

Seuraavana päivänä löysinkii itteni lentokoneesta hänen seurastaan ja suuntana Melbourne. Tekis mieli kertoo kaikki yksityiskohtia myöten mut siitä tulis semmonen romaani ja haluun kunnioittaa hänen yksityisyyttään sen verran eli sanonpa nyt vaan että elämäni parhaat pari päivää siellä vietin.

En todellakaan kuvittele että tosta tulis mitään vuosisadan romanssia, vaan enemminkin päivä kerrallaan ja tulipahan tuonkin verran koettua.

Ton kaiken jälkeen miu suurista suurin itsevarmuus on vaa tuplaantunu ja tiiän et voin saavuttaa iha mitä tahansa kun vaan uskon itteeni. Sillä aikaa kun jotkut muut Suomessa käyttää aikaansa kirjoitellessa jotai luonne analyyseja miusta nettiin tai kauhistelee miuta kavereilleen, niin muistakaa et mie samaan aikaan elän täysii unelmaani ja bilettän asap rockyn kanssa.

Ei paha, ei paha.

SEURAA au paireja myös Facebookissa ja Instagramissa: @aupairit.

KATSO Au pairit Australiassa Yle Areenasta:

Kommentit