Hyppää pääsisältöön

Au pairit Australiassa -Susa: Välillä on hauskaa järkyttää ihmisiä

Susalla on asiaa vielä sarjan jälkeenkin, vaikka hänen mielestään julkisuuteen on ollut vaikeaa tottua.

Au pairit Australiassa -Susa. // Kuva: Yle

Au pairit Australiassa -sarjassa Susa kertoo elämästään Lappeenrannassa ja kuinka kaikilla samanikäisillä on siellä tietynlainen kuva hänestä.

- Olen itsekin edistänyt tätä ylimielistä kuvaa itsestäni jäätävällä käyttäytymisellä ja itsevarmuudellani. Voisi myös sanoa, että välillä on hauskaa järkyttää ihmisiä ja saada heidät puhumaan, Susa kommentoi.

Toisinaan ylimieliseltäkin vaikuttava Susa ei kuitenkaan halua ottaa itseään liian vakavasti.

- Teen koko hommaa vähän pilke silmäkulmassa. Jos miut tuntee, niin tietää että olen tosi läppä tyyppi. Osaan ottaa kaikki asiat huumorilla.

Avaa Instagram postaus

Susa ei kaunistele asioita, vaan sanoo ne suoraan. Se piirre ei miellytä kaikkia. Au pair kuvailee itseään itsevarmaksi ja itsenäiseksi naiseksi, joka rakastaa pelata pleikkaria.

- Pystyn sulkemaan ihan minkä vaan asian mielestäni pois ja olen sellainen ihminen, joka ei välttämättä tarvitse ketään. Sen ansiosta en yleensä välitä vähääkään siitä, mitä muut ajattelevat.

Au pairit Australiassa -sarjassa Susa saa miesten päät sekaisin ja alkaa myös seurustella. Sittemmin suhde on päättynyt.

- Mitä miesten pyörittelyyn tulee, en omasta mielestä edes tarvitse mitään miestä, koska tykkään olla itsekseni. Pidän kuitenkin mielen avoinna. En ole ikinä ymmärtänyt joidenkin ihmisten jatkuvaa tarvetta koettaa etsiä itselleen joku mies tai nainen. Mie en katso asiaa tärkeäksi tai ajattele sitä sen kummemmin.

Susa kertoo olevansa rakastunut kunnolla vain kerran. Se oli mullistava kokemus.

- Se oli kuin miun koko sielu ja olemassaolo olisi ollut hänessä. Kun olimme yhdessä meidän ei tarvinnut ikinä tehdä mitään muuta kuin olla vaan toistemme seurassa. Se riitti. Kun meidän ihot koskettivat toisiaan, tuntui siltä kuin ne olisivat sulautuneet yhteen, että miun koko identiteetti olisi valunut häneen. Millään muulla ei ollut mitään väliä, enkä tarvinnut mitään muuta. Voi mie rakastin häntä niin paljon.

Avaa Instagram postaus

Susa mietti suhteen päättymisen jälkeen, miten hän voisi enää elää normaalia elämää ja tuleeko hän aivan hulluksi. Nyt nuori nainen haluaa kuitenkin vain pitää hauskaa.

- Tässä elämänvaiheessa kuitenkin haluun vaan pitää hauskaa, keskittyä itseeni ja koittaa löytää todellisen minäni kaikkien muiden mielipiteiden ja miusta kirjoitettujen esittelytekstien keskeltä. Olen vasta 18-vuotias ja mulla on niin paljon opittavaa ja ymmärrettävää.

Tv-sarjaan lähtenyt nuori nainen ei ole vielä tottunut julkisuuteen.

- Tässä ohjelmassa miulla on tietty rooli jota haluan nyt ruveta rikkomaan. Olen pettynyt siitä, miten miun sanomisia kärvistellään ja sieltä valitaan vain ne tietynlaiset kommentit, jotka julkaistaan. Olin itsekin yllättynyt siitä, miten vahvasti reagoin pieneen julkisuuteen ja teksteihin. Ennen ohjelman alkua ajattelin, ettei mikään liikuta miuta, enkä välitä huonoista kommenteista.

Lue lisää!