Hyppää pääsisältöön

Poptulokas Evelinalta tärkeä viesti faneille: Tämä on mun kroppa ja päätän mitä sillä teen

Honey-kappaleesta tuttu Evelina kannustaa fanejaan rakastamaan itseään juuri sellaisina kuin he ovat.

Evelina // Kuva: YleX/Nadja Kamara

Evelina julkaisee Instagramissa usein täydellisen näköisiä kuvia itsestään. Tällä kertaa kuvatekstissä on vahva ja tärkeä sanoma, joka kannustaa jokaista arvostamaan itseään.

- Mä oon tässä. 100% aito, oikea ja rehellinen minä. Tämä on mun kroppa ja mä päätän mitä sillä teen. Tämä on mun wonderland. Mulla on arpia, salee selluliittiakin, tatuointeja, palovammoja, kaikenlaisia jälkiä. Mäkin syön ja sen näkee aika helposti safkaamisen jälkeen. In fact mä rakastan ruokaa ja syömistä. Mä en ole halunnut käydä salilla 2015 toukokuun jälkeen, kun en ole kokenut, että se tekee mua enää onnelliseksi. Mä tykkään meikata itseäni - itseni takia. Musta se on kivaa. Mä oon onnellinen just tällaisena.

- Ja sunkin pitäisi olla ja sun pitäisi myös tehdä niitä juttuja, mitkä tuntuu susta hyvältä. Sä oot kaunis. Sun keho on sun temppeli ja kenelläkään ei ole siihen mitään sanottavaa. Se saa olla koristeltu, minkä kokoinen vaan, minkä värinen vaan - ihan millainen vaan sä keksit haluta. Sulla on toi yksi kroppa ja sun pitää rakastaa sitä, koska sä elät siinä sun koko elämän. Tiedän että some on täynnä tyyppejä, jotka näyttää täydellisiltä ja kauniilta ja upeilta mut se ei tarkoita sitä, että sä olisit vähemmän noita asioita. Ole sä ja se on enemmän kuin tarpeeksi. Kukaan ei voi olettaa, että ruusu kukkii samalla tavalla kuin tasoo sen vieressä kasvava orkidea.

Avaa Instagram postaus

Lue myös:

YleX Läpimurto: Evelina on artisti, jonka kaikki haluavat biiseilleen 

Tulokasartisti Evelina: Yksi twiitti vei uraani todella paljon eteenpäin

Päiväkirjamaisuutta ja urbaania soundia – uusi naisartistien buumi valtasi soittolistat