Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Counting Lifeboats

Counting Lifeboats

Counting Lifeboats on oululainen pop-yhtye, joka ottaa vaikutteita rockista, indiestä, hip hopista ja elektronisesta musiikista. Yhtyeen sävellykset ovat tarttuvia, sanoitukset elämää suurempia ja genrerajoja rikotaan määrätietoisesti. Counting Lifeboatsin ensimmäinen single Follow That Car esittelee yhtyeen indie- ja EDM-vaikutteisempaa materiaalia universaalisti arkisten - mutta henkilökohtaisesti massiivisten - sanoitusten saattelemana.

Counting Lifeboats koostuu Blind Channelin, Apinan ja Disco Fiascon jäsenistä.

Musiikkityyli: pop

Kotipaikkakunta: Oulu

Perustamisvuosi: 2016

Kokoonpano:

Niko "NC" Moilanen
Topi "Toby" Kilpinen
Aake "Eik" Lämsä
Leo "Leo" Heikkilä

YleX kommentoi:

Counting Lifeboatsia voisi kutsua Nosteessa superbändiksi, sillä Blind Channel, Apina ja Disco Fiasco ovat kaikki tuttuja YleX:n kuulijoille. Kuulostaa hyvin oululaiselta, eli aika pitkälle Satellite Storiesilta, mutta elektronisemmalla ja kokeilevaisemmalla otteella, mikä tuo mieleen Softenginen. Biisi polveilee hauskasti tyylilajista toiseen ja kertosäe jää mieleen ensimmäisellä kuuntelukerrala. Englannin ääntämiseen kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, pienetkin ääntämisvirheet vievät aina hitusen uskottavuutta.