Hyppää pääsisältöön

Tämä kotimainen DJ-tuottajaduo on otettava haltuun

KOI:n Temppeli (feat. Jurek) soi Uuden musiikin iltavuoron Venla Kokkosen viikon tehona.

KOI // Kuva: Anna Äärelä

Mikä:DJ-tuottajaduo KOI = Minna ja Tido

Mistä: Helsinki

Musiikki: Debyyttisinkku Temppeli  ilmestynyt juuri. Biisillä laulaa Suomen tämän hetken kovimpiin tuottajiin lukeutuva Jurek. Kappale on superkuuma elektroraita, joka kumartaa brittiläisen housen suuntaan. Täydellistä biisi-arkkitehtuuria ja raikasta soundia Suomen elektrokentällä.

Mihin tilanteeseen: Kun on pakko päästä jonkun bodyn eteiseen. Kun on pakko bailaa. Kun on pakko saada itsensä hyvälle ja energiselle tuulelle. Kun haluaa tehdä vaikutuksen kaveriinsa hyvällä uuden musiikin tutkalla.

Minkä kanssa: Disclosure, Duke Dumont, Gorgon City, Kiesza

Temppeli soi joka päivä tämän viikon ajan Uuden musiikin iltavuorossa - kaksi kertaa per lähetys!