Hyppää pääsisältöön

Hakekaa kätilö! – viidennellä kaudella puhaltavat uudet tuulet

Sarja Hakekaa kätilö! jatkuu viidennen tuotantokauden jaksoin.
Uudet haasteet, uudet työasut. Patsy (Emerald Fennell), Trixie (Helen George) ja Barbara (Charlotte Ritchie). Sarja Hakekaa kätilö! jatkuu viidennen tuotantokauden jaksoin. Kuva: Neal Street Productions Hakekaa kätilö,Yle TV1

TV1 sunnuntaisin 18.11.2018 - 13.1.2019 n. klo 11.45 - 12.45 (5. tuotantokausi uusintana)
Areenassa 7 päivää

Koskettava tosipohjainen draamasarja Lontoon East Endin köyhien lapsiperheiden ja heitä auttavien kätilöiden, nunnien ja lääkärien arkisesta aherruksesta jatkuu.

Sarjasta Hakekaa kätilö! (12) nähdään uusintana viidennen ja kuudennen tuotantokauden jaksot. Uusi kahdeksas kausi alkaa maaliskuussa 2019.

Itä-Lontoon köyhimpiin kortteleihin asti kuuluu kaikuja 60-luvun modernin ajan uusista tuulista. Äidinmaidonvastike ja television tulo kodin keskipisteeksi puhuttavat väkeä, mutta vain harvalla niihin on varaa.

Muita tämän kauden suuria kysymyksiä ovat muun muassa, saako Trixie elämänsä hallintaan ja kuinka Delia toipuu onnettomuudesta. Entä kasvaako Nonnatus-talon ympärillä työskentelevien ihmisten välisestä ystävyydestä jotain vielä syvempää? Tämä kysymys koskettaa erityisesti pappi Tomia.

Pääosissa ovat Jenny Agutter (sisar Julienne), Pam Ferris (sisar Evangelina), Judy Parfitt (sisar Monica Joan), Miranda Hart (Chummy), Helen George (Trixie), Emerald Fennell (Patsy), Stephen McGann (tohtori Turner), Laura Main (Shelagh), Linda Bassett (hoitaja Crane), Charlotte Ritchie (Barbara), Cliff Parisi (Fred) sekä Vanessa Redgrave kertojaäänenä.

Call the Midwife. Alkuperäisidea: Jennifer Worthin muistelmiin pohjautuen Heidi Thomas. Tuotanto: BBC/Neal Street Production, Britannia, 2016. Viides tuotantokausi on esitetty Ykkösellä edellisen kerran 2016.

Kommentit
 • Lokakuun Riemulauluissa Antti Kleemolan musiikkia

  Lokakuun Riemulaulujen teemana on Sun puolella.

  Sun puolella -Riemulauluissa 24.10. klo 10 Lahden Gospelkuoron valoisa ja voimakas soundi yhdistyy Kleemolan tarinallisiin kappaleisiin. Ohjelmassa keskustellaan erityisesti nuorten auttamisesta ja siitä, mikä luo toivoa elämän heikkoina hetkinä.

 • Mika Ihamuotila aloittaa Toivomus-keskustelusarjan uuden kauden

  Toivomus-keskustelusarja TV1:llä 2.9.2021 alkaen

  Keskustelusarjan Toivomus (En önskan) uuden kauden aloitusjaksossa Mika Ihamuotila kertoo sairastumisestaan, joka rohkaisi hänet vaihtamaan alaa. Sarjan neloskausi esitetään Yle TV1:llä 2.9.2021 alkaen.

 • Trauma - henkirikoksen jäljet kertoo rankoista henkirikoksista uhrien omaisten äänellä

  Yle Areenassa 30.8. ja Yle TV1:llä 5.9. alkaen

  Trauma – henkirikoksen jäljet on kahdeksanosainen sarja ihmisistä, jotka ovat menettäneet läheisensä yllättäen mielivaltaisen henkirikoksen uhrina. Jokainen tarina elämästä trauman jälkeen on henkilökohtainen ja omanlainen. Sarjan juontaja Jere Tiihonen kuljettaa katsojaa rankkojen kertomuksien läpi. Sarjaa esitetään Yle TV1:ssä sunnuntaisin 5.9. alkaen. Yle Areenasta kaikki jaksot voi katsella jo 30.8. alkaen.