Hyppää pääsisältöön

Instagramissa bugi: kaikki käyttäjät eivät voi enää kirjautua ulos

Lisäksi Instagram ilmoitti eilen, että palvelussa voi jatkossa julkaista 60 sekunnin mittaisia videoita.

Käyttäjien mukaan ongelma alkoi maanantaina. // Kuva: Kuvakaappaus / Instagram

Monia Instagramin käyttäjiä on viime päivinä kohdannut ikävä yllätys. Kaikki käyttäjät eivät enää pääse kirjautumaan ulos sovelluksesta, sillä log out -vaihtoehto on kadonnut valikosta kokonaan.

Sosiaalisessa mediassa aihe puhuttaa, eli raivostuneet käyttäjät raportoivat ongelmista ympäri nettiä. Monen mukaan ongelma sai alkunsa maanantaina, jolloin Instagram päivittyi. Tämä on ongelma etenkin niiden käyttäjien keskuudessa, joilla on ylläpidettävänään monta tiliä.

Pidempiä videoita

Instagram ilmoitti eilen myös ihan tarkoituksella tehdystä päivityksestä. Instagramissa voi jatkossa julkaista 60 sekunnin pituisia videoita nykyisten 15 sekunnin mittaisten sijaan. Aiemmin pitkät videot ovat olleet vain mainostajien käytössä. iOS-alustalle tulee myös mahdollisuus tehdä useista klipeistä koostuvia videoita.

Palvelun mukaan videoiden katselu on lisääntynyt viimeisen puolen vuoden aikana jopa 40 prosenttia. Videoiden suuri suosio houkuttelee myös mainostajia. Jotkut käyttäjät ovatkin olleet nyt huolissaan, tuleeko pitkien videoitten alkuun mainoksia. Toistaiseksi sellaisesta ei kuitenkaan ole varmaa tietoa.