Hyppää pääsisältöön

Pikku Kakkosessa etsitään, tutkitaan ja raportoidaan fluugalaisten kanssa

Pikku Kakkonen: Fluugalaiset
Pikku Kakkonen: Fluugalaiset Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen fluugalaiset

"Minä etsin, tutkin, raportoin, mitä löytää voin!" on urheiden fluugalaisten, kapteeni Veikan, perämies Leenun ja fluugalaiskokelas Jupen, lentävä lause, kun he kummastelevat meidän ”ihmeisten” elämää.

Fluugalaiset ovat vain muutaman senttimetrin pituisia, mutta intoa, rohkeutta ja uskallusta heillä on vaikka muille jakaa. Ihmeiset voisivat ottaa oppia myös heidän yhteistyötaidoista ja tiimityöskentelystä.

Havainnoivat, raportoivat, kaikki onhan uutta,
yhteistuumin hämmästellään tiedon valtavuutta.
Arvataan ja tutkitaan, etsit todisteita.
Vii, nee, koo, kaa, yy!

Kaikki Maa-planeetalla on fluugalaisille outoa, joskus vähän pelottavaakin. Ihmetystä aiheuttavat mm. banaani, jääpalat, liima, vauva, ilmapallot, pyykinpesukone, sateenvarjot, kilpikonna ja taskulamppu. Asiat ovat meille itsestäänselvyyksiä, mutta fluugalaiset osaavat ottaa ilon irti löydöistään, koska pienet muukalaiset katsovat niitä omintakeisesta näkökulmastaan. Fluugalaiset raportoivat fluugaloinnistaan eli tutkimuksistaan aina kotiplaneetalleen.

Sarjassa sekoitetaan animaatiota ja livekuvaa.

52-osaisen brittianimaation on tuottanut Zodiak Kids Studios. Ääninäyttelijöinä ovat Markus Niemi, Saara Lehtonen, Joonathan Kettunen, Sampo Kovalainen, Minna Tasanto, Antti Jaakola, Jari Salo, Julia Tasanto, Bruno Lähteenmäki ja Iris Kovalainen.

Seikkailu
Seikkailu asiasanat,pikku kakkonen
Vauhti
Vauhti asiasanat,Pikku Kakkonen
Pikku Kakkosen asiasanat: ystävyys
Pikku Kakkosen asiasanat: ystävyys Pikku Kakkonen,asiasanat

Muokattu 1.2. Lisätty avainsanat.

Lisää ohjelmasta