Hyppää pääsisältöön

YleX Ensinäyttö: Artem x Yonas vertaa deittikulttuuria pullonpyöritykseen, jossa kukaan ei osaa päättää mitään

Artem x Yonasin uusi Pyöritä pulloo -video saa ensinäyttönsä YleX:ssä. Yhdellä otolla etenevällä videolla nähdään paljon suomalaisräppäreitä.

Artem x Yonasin Pyöritä pulloo -kappaleen musavideo kuvastaa tämän ajan pullonpyöritystä deittailussa.

- Tarina on omasta elämästä ihan molemmilta puolin. Itse pulloa ei ole tullut pyöriteltyä viime aikoina, mutta hyvänä vertauskuvana se toimii, Artem kommentoi YleX:lle.

Pyöritä pulloo, totuus vai tehtävä. Olla vai eikö olla, päätös on tehtävä. Pyöritä pulloo, totuus vai tehtävä. Jos et vastaa, mun on mentävä. Oota vielä pieni hetki, beibi anna mun miettiä. Oota, älä laita tätä nettiin. Mä en kelaa, kelaa, kelaa niinku sä.

Artem x Yonas ei mennyt videon suhteen sieltä, mistä idea-aita on matalin. Pyöritä pulloo -videossa ei siis pelata pullonpyöritystä kotibileissä.

- Halusimme tehdä näyttävän videon, joka etenee yhdellä otolla. Siinä on pientä kipinää mimmien kanssa.

Hektinen kuvauspäivä kesti 16 tuntia. Artem myöntää räpänneensä kameran edessä krapulassa.

- Kuvasimme sunnuntaina, ja edellisenä iltana suurin osa oli vetänyt aika täysiä. Nukuin vain pari tuntia eli melkein samoilla silmillä mentiin.

Saara Everin ja Joonas Laaksoharjun (Yonas) ohjaamalta musavideolta voi bongata Artem x Yonasin lisäksi sellaisia artisteja kuin Noah Kin, Biniyam ja View.

Fiittaaja Mirva löytyi Yonaksen vanhoista kaveriporukoista Vaasasta. Kappaleen demossa lauloi vielä Madafakin darra -hitistä tuttu Ida Paul, mutta lopulliseen versioon Artem x Yonas halusi jotain muuta.

- Päädyimme kuitenkin Mirvaan, ja hyvähän siitä tuli. Mieluummin buustataan taas uutta mimmiä esille.

Yhtyeen seuraava sinkku julkaistaan toukokuussa. Artem x Yonas keikkailee kevään ja kesän uudella live-setillä, johon kuuluu myös kosketinsoittaja ja rumpali.

- Se on meille tärkeää, että on kunnon live-meininki. On tylsää katsoa sellaista settiä, jossa on vain räppäri ja DJ.

Oikeassa pullonpyörityksessä Artem on onnistunut välttämään kaikkein pahimmat tehtävät.

- Tehtävistä varmaan pahin on ollut se, että pitää pussata tuntematonta ja totuudessa kertoa joku nolo asia, josta muut eivät vielä tiedä.

Lue myös:

22-vuotias Joonas Laaksoharju on ohjannut Cheekin musavideon ja tuottanut View’n huipputaustat – tällainen on Artem x Yonasin toinen puolisko 

Suomalaisen räppikaksikon taival sai alkunsa IRC-Galleriassa

Viikon Kellaribändi Artem x Yonas: Studiolla on hikoiltu monta unetonta yötä