Hyppää pääsisältöön

Guns N' Roses teki paluun keikkalavoille aprillipäivänä – Axl Rose ja Slash esiintyivät yhdessä yli 20 vuoden tauon jälkeen

Suosikkibändi heitti perjantaina Los Angelesissa klubikeikan.

Slash. // Kuva: EPA / Sven Hoppe

Huhut Guns N' Rosesin paluusta esiintymislavoille ovat käyneet kuumina viime joulukuusta saakka. Nyt bändi on julkistanut Pohjois-Amerikan kiertueen ja soittanut ensimmäisen keikkansa aikoihin. Keikasta raportoivat muun muassa rock-julkaisu Rolling Stone ja Yle Uutiset. Yhtye ei ole esiintynyt alkuperäisessä kokoonpanossaan yli kahteen vuosikymmeneen.

Axl Rose, Slash ja Duff McKagan kokosivat kuitenkin perjantaina rivinsä Los Angelesissa Troubadour-klubilla. Slash ja Rose ovat esiintyneet viimeksi yhdessä vuonna 1993. Guns N' Roses ilmoitti pienestä konsertista aiemmin samana päivänä verkkosivuillaan. Aprillipäivä ei hämännyt innoikkaita faneja, jotka ryntäsivät heti jonottamaan lippuja keikalle.

Fanit eivät joutuneet pettymään ja saavat myös jatkossa nähdä suosikkibändinsä useammin. Pohjois-Amerikan kiertueella Guns N' Roses esiintyy muun muassa Chicagossa, New Yorkissa ja San Franciscossa.

Lue myös:

Guns N’ Roses tekemässä paluun? Axl Rosen ja Slashin kerrotaan nousevan Coachellan lavalle

Slash kutsui Michael Monroen vieraakseen jäähallikeikalle